Bir samimiyet bir samimiyet. Bilin bakalım burası neresi?

Bir samimiyet bir samimiyet. Bilin bakalım burası neresi?
Antalya'da, kademeli normalleşme kararlarının ardından vatandaşlar güneşli havanın etkisiyle mesire alanları ve sahillere akın etti. Kısıtlamasız ilk cumartesi gününün keyfini çıkaran vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı görüldü.

Antalya'da mesire alanları ve sahillerde yoğunluk oluştu. Korona unutuldu. Vatandaşlar mesire ve sahillere koştu

Antalya''da kademeli normalleşme kararlarının ardından kısıtlamasız ilk cumartesi gününde güzel havanın etkisiyle vatandaşlar soluğu mesire alanları ve sahillerde aldı.

Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının ise 23 derece olduğu Antalya’da vatandaşlar serinlemek için denize girdi. Güneşin ve denizin keyfini çıkaran vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

SOSYAL MESAFE UNUTULDU

Yoğunluk yaşanan sahillerde sosyal mesafe kuralları ihlal edildi.  Büyükşehir Belediyesi''ne ait Sarısu mesire alanında da koronavirüs tedbirleri gereği ''Aynı aileden olanların dışında aynı masada piknik yapılması sakıncalıdır'', 4 kişilik mangal ünitelerinin 2''sine ''Sosyal mesafe kuralları nedeniyle mangal ünitesi iptal edilmiştir'' gibi birçok uyarıcı tabela dikkat çekti. Mesire alanında vatandaşlar mangal yakıp, müzik dinleyerek aileleriyle birlikte keyif yaptı.

''ÇOK ÖZLEMİŞİZ''

Kısıtlamanın kalkmasıyla birlikte piknik yapmaya geldiklerini anlatan Taylan Atmaca, “Bu ilk hafta sonu piknik gününde ailemizle beraber eğlenmeye geldik. Ben ailenin müzisyeniyim her gittiğim yerde gitar çalarım. Çok özlemişiz çok sıkılmıştık. Böyle eğleniyoruz" ifadelerini kullandı.

Ailesiyle birlikte mesire alanına gelen, üniversite sınavına hazırlanan Eren Atmaca, “20 gün kadar bir sürem kaldı. Uzun zaman boyunca evde çalıştım. Bir şekilde dışarı çıkmak istedim ama yine de ders çalışmayı bırakamıyorum. Dışarda da olsam çalışıyorum. Hedefim bilgisayar mühendisliği"dedi.

İlgili Haberler