Antrenör tacizi kariyer bitirdi

Antrenör tacizi kariyer bitirdi
Sakarya’da 18 yaşındaki milli karateci E.D., eğitmeni Mustafa S. tarafından tacize uğradığını öne sürdü. E.D, "Yediğim her lokmanın kalori hesabını yapardım ama bu yaşadıklarım yüzünden 3 haftada 7 kilo verdim. Hayatım kâbusa döndü" açıklamasında bulundu.

Milli sporcunun hayatı altüst oldu

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak ve Bulut Yamandağ''ın haberine göre; Sakarya''da, E.D. (18) karate yapmaya 8 yaşında başladı. Ulusal ve uluslararası başarılar kazandı. İddiaya göre; karate eğitmeni Mustafa S., sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu günlerde bütün takımı gece saatlerinde antrenman sahasına gelmeye zorladı.

ÖNCE ARABA SONRA ANTRENMAN SAHASI

Kısıtlamada toplu taşımaların çalışmaması sebebiyle E.D., eğitmenin aracıyla gidip geldi. Ancak genç kız, önce arabada daha sonra da antrenman sahasında cinsel saldırıya maruz kaldı.

HAYATIM KABUSA DÖNDÜ

Tacizden sonra da hayatı altüst oldu. Yaşadıklarını anlatan E.D. bir daha karate yapacak cesareti kalmadığını belirterek "Yediğim her lokmanın kalori hesabını yapardım ama bu yaşadıklarım yüzünden 3 haftada 7 kilo verdim. Uykularımdan terleyerek uyanıyorum, hayatım kâbusa döndü" dedi.

“6 SPORCUYU DANA TACİZ ETTİ”

Mustafa S.''nin kendisi gibi 6 kız sporcuyu daha taciz ettiğini de belirten E.D. "Onlar da benim gibi korkup kimseye anlatamamıştı. Bu olaydan sonra ikna ettiğim 4 arkadaşımla birlikte şikâyetçi olduk. Bir arkadaşımızı da mesaj atarak taciz etmiş, kayıtları var. Konuşmaların ardından da mesajları silmesini istemiş" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler