Arda Güler'in babasına ihanet suçlaması

Arda Güler'in babasına ihanet suçlaması
İspanya'da sporun gündeminde Arda Güler var. Katalanlar transferde Real Madrid'e boyun eğmesinin ardından Arda Güler'in babasını hedefe koydu.

Barcelona'da Arda Güler için hayal kırıklığı yaşanırken Katalan temsilcisinin taraftarları da öfkeli.

Katalan El Nacional gazetesinde Arda Güler'in babası hakkında sert ifadeler kullanıldı.

Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olmadan yazılan bir haber şu sıralar İspanya'nın gündeminde.

İşte İspanya'da Katalan taraftarların gündeme taşıdığı o değerlendirme:

Barça neredeyse kapanmış bir imzayı kaybetti. Heyecanlı olan Barça ve Deco için bir hayal kırıklığı. Ancak Real Madrid'in daha fazla parası var. Oyuncuyu son dakikada ikna edebildi. Böylece Madrid kulübü için yeni bir oyuncu olabilir. Bir ihanet çünkü oyuncunun babası onu Santiago Bernabéu'ya götürüyor.

Arda Güler gibi büyük bir inci Barça gibi bir kulüp tarafından isteniyorsa, er ya da geç Real Madrid'in onu imzalamak için her şeyiyle gideceği açıktı.

18 yaşındaki yıldız adayı, Türk kulübüne bu yaz takımdan ayrılma niyetini açıkladıktan sonra masada birkaç teklif aldı. Güler'in temel hedefi, futbol dünyasında başarılı olmak için büyük bir Avrupa kulübüne sıçrama yapmaktı.

Son günlerde Barça ile Arda Güler arasındaki anlaşma kapanmış gibi görünse de durum değişti. Oyuncu kulübün önerdiği planı kabul etti. Fenerbahçe de Barça'nın ekonomik teklifine katılıyor gibi görünüyordu. Ancak beklendiği kadar sağlam değildi.

Real Madrid son saatlerde ortaya çıktı ve anlaşmayı kapatmak için daha fazla para teklif etti. Arda Güler'in çıkış maddesini aşarak 20 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yaptı. Fenerbahçe bir an bile tereddüt etmedi.