Arif Sarsılmaz'ın Saçını Kestiği Futbolcular Gol Atmaya Devam Ediyor!

Arif Sarsılmaz'ın Saçını Kestiği Futbolcular Gol Atmaya Devam Ediyor!
Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında galibiyet golünü atan Mostafa Mohamed'in kuaförü Arif Sarsılmaz bir futbolcuya daha uğurlu geldi. Sarsılmaz'ın tıraş ettiği Fatih Karagümrük'ün futbolcusu Fabio Borini de 26. haftada Fenerbahçe karşısında gol buldu.

Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edip 2-1 mağlup ayrılan Fatih Karagümrük'te golün sahibi Borini oldu. Maçın ardından dikkat çeken ayrıntı ise Borini'nin tıraşı oldu.

Borini maçtan önce ünlülerin kuaförü Arif Sarsılmaz'a giderek traş olmuştu. Sarsılmaz'ın tıraşı bir hafta önce Galatasaray'ın Mısırlı yıldızı Mostafa Mohamed'e uğurlu gelirken bu hafta da Borini'ye uğurlu geldi. Sarsılmaz'a tıraş olan Fabio Borini, Fatih Karagümrük'ün sahasında Fenerbahçeye 1-2 yenildiği maçta takımının tek golünü kaydeden isim oldu.

Maçın ardından konuşan İtalyan futbolcu Borini "Zor bir maçtı. Konsantrasyonu şampiyonluğa karşı oynayan Fenerbahçe'ye karşı oynadık. Beşiktaş'a karşı oynadığımız oyuna göre baktığımızda daha iyi olduğumuzu söyleyebiliriz. Beraberliği yakaladık ancak ofsayt nedeniyle sayılmadı. Daha da iyi olabilirdi. Duran top ve kontrataktan gol yedik, bu konuda üzgünüm. Skoru 2-2 yapacak pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik." ifadelerini kullanmıştı.