FİNAL ARENA’DA OLUR

FİNAL ARENA’DA OLUR
FİNAL ARENA’DA OLUR

İtalyan çalıştırıcı, “Kopenhag’ı küçümsemiyoruz. Çok iyi bir takım. Ancak ben grupta ilk ikiye girme şansımızı İstan

İtalyan çalıştırıcı, “Kopenhag’ı küçümsemiyoruz. Çok iyi bir takım. Ancak ben grupta ilk ikiye girme şansımızı İstanbul’da Juventus ile oynayacağımız son maçın belirleyeceğine inanıyorum. Üzerine basa basa söylüyorum maç maç düşünmek zorundayız” dedi.

 

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini dün düzenlediği basın toplantısında bugün Kopenhag’ı yenmek zorunda olduklarını belirterek “Rakibi küçümsemiyorum. Çok tehlikeli bir rakip. Ancak ben grubun kaderini Juventus ile oynayacağımız son maçın belirleyeceğine inanıyorum. Torino’dan getirdiğimiz 1 puan grupta tüm alternatifleri açık hale getirdi” dedi. Tecrübeli çalıştırıcı şöyle konuştu:   “Ben profesyonelim 3 yılık kontratım var ve buraya konsantre olmuş durumdayım. İtalyan Milli Takımı ya da başka bir takım gündemimde ya da sözleşmemde yok. Grupta puan hesabı yapmadım. Maç maç değerlendirmenin iyi olduğunu düşünüyorum. Bu müsabakayı kazandıktan sonra duruma bakacağız. Bruma 18 kişilik maç kadrosunda olacak.

 


Maçın gidişatı önemli
Taraftarın Terim’in ismini söylemeleri çok normal. Büyük bir hoca. Bunun beni etkilememesi gerekiyor. Yarın nasıl oynayacağımızı göreceğiz. Kadroda karar vermediğim birkaç konu var. Akşam ve yarın sabah yapacağımız 2 idman sonrasında kararımı vereceğim. Kopenhag iyi bir takım. İyi defans yapıp, iyi kontrataklara çıkabiliyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde kolay bir ekip ve kolay bir maç yok. Müsabakaya nasıl başlayacağımızdan ziyade maçın gidişatının nasıl olacağı çok önemli.

 


Terim’in heykeli dikilmeli
Kopenhag’ın kapalı bir kutu olduğunu söyleyen Brezilyalı futbolcu Melo, bu maçı kazanmaları gerektiğini, bu tip rakiplere konsantre olmak gerektiğini söyledi. Mancini ile Fatih Terim’in başarılı birer hoca olduğunu belirten Melo ” Terim’in sağ iken heykeli dikilmeli. Gruptan çıkmak için her şeyi yapacağız “ dedi.  Kaleci Muslera ise maçla ilgili şöyle konuştu: “Real Madrid karşısında kötü başladık; ama Torino’da 1 puan aldık. Kopenhag’ın durumu iyi, fakat biz yarınki karşılaşmayı alabilecek güçteyiz. Benim için değişen bir şey yok. İki senedir aynı kadroyla oynuyorum. Gruptan çıkmak için savaşacağız. Seyircimizden destek bekliyoruz.”

 

Cimbom en zorlu dönemeçte

Aslan Devler Ligi’ndeki üçüncü maçında Arena’da bugün saat 21.45’te Kopenhag’ı konuk edecek. İlk maçta Real Madrid’e 6-1 yenilen, ardından Juventus ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Cimbom’un hedefi 3 puanla ayrılarak ilk galibiyetini elde etmek. Dev maçı, Makedon Aleksandar Stavrev yönetecek. Öte yandan Avrupa kupalarındaki 250. maçını yapacak olan “Cim Bom”, geride kalan müsabakalarda 95 galibiyet, 65 beraberlik ve 89 yenilgi aldı.