Asker sevgiliye kandil mesajı 2021! Uzaktaki sevgiliye dualı mevlid kandili mesajları

Asker sevgiliye kandil mesajı 2021! Uzaktaki sevgiliye dualı mevlid kandili mesajları
Asker sevgiliye Mevlid Kandili mesajları! Mübarek Mevlid Kandilinde asker sevgiliye hem sevgimizi hem de onu unutmadığımızı göstermek için dualı bir kandil mesajının önemi çok büyüktür. İşte, uzaktaki sevgiliye dualı kandil mesajı…

Mevlid Kandilinin gelişi ile asker sevgiliye kandil mesajları yeniden gündeme geldi. Mevlid Kandili gecesi ve ilk sabahında uzaktaki sevgiliye gönderilecek dualı kandil mesajlarını sizler için hazırladık.

Sizde Hz. Muhammed’in doğumunu işaret eden Mevlid Kandilinde dualı kandil mesajı göndererek onu unutmadığını gösterin.

Asker Sevgiliye Mevlid Kandili Mesajları

Elinde tüfek varken, hem vatanı korurken, kalbimi sıcaklığını hisset ben hep ordayım sevgilim. İyi kandiller askım çok özledim seni.

Canım sevgilim senden uzakta yaşamak zor olsa da senin hasretinle yaşayacağım, sen 12 ay sonra yanıma geldiğimde hasretimi kurşuna dizeceğim. İyi kandiller.

Hem benim askerim, hem de vatanimin askeri. Bu hayatta tek varlığımsın. Seni ne kadar çok özlesem de seni bir ömür boyu beklemeye razıyım askerim. Seni çok seviyorum. İyi kandiller. İyi ki benim askerimsin sevgilim.

Sen benim tek ve biricik aşkımsın. Benimle her zaman güvende olacaksın ve hayatım boyunca sana değer vereceğim. iyi kandiller.

Hiç heveslenme komutan O yanındaki asker 182 gün senin sonra bir ömür BENİM… İyi kandiller.

Sana en çok merhamet, sevda , iyi niyet daha bir çok güzel duygu yakışıyordu. Birde Askerlik yakıştı birtanem. İyi kandiller hep olmasını istediğim ASKERİM.

Sana sol yanım derim benle yaşar benle olursun, ama ona da kıyamıyorum ki sen yaşa diye. İyi kandiller.

Kaldırırım başımı gökyüzüne, yıldızlar o kadar uzak ki ellerime. Tutmak istesem ulaşamam onlara, aynı sana olan hasretim gibidir uzaklarda. Atarsa doğan güneş diyeceğim bir gün, işte o gün ulaşacağım hayatımın yıldızına. İyi kandiller hayatım.

Askerimin otobüsü korna çalarak gidiyor, yârimden ayrı kaldım yüreğim yanıyor, söyle bana söyle sevgilim bu ayrılık çabuk geçer mi? İyi kandiller hayatım.

Sen şafak sayıyor musun sevgilim bilmiyorum ama ben her gün geleceğin günleri sayıyorum. Bak bugünde geçti ayrılık bir gün daha azaldı. İyi kandiller.

Ayrılığa da gülüyorsam, hasretimi gözlerimde saklıyorsam bil ki askerim sana olan sevdamdandır. İyi kandiller