Atatürk’e hakaret ederek para kazanan Engin Ardıç’tan küstah yazı! Bu kez Ulu Önder'in özel hayatıyla dalga geçti

Atatürk’e hakaret ederek para kazanan Engin Ardıç’tan küstah yazı! Bu kez Ulu Önder'in özel hayatıyla dalga geçti
İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç, yine Atatürk'le ilgili küstah bir yazı kaleme aldı.

Ardıç "Bu konuda sakın Atatürk’ü örnek almasın" başlıklı yazısında Türkiye Cumhuriyeti''nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk''ün özel hayatı hakkında çirkin ifadeler kullandı. 

Ardıç''ın yazısından ilgili kısım şöyle:

"KENDİSİ VE AİLESİYLE ÖRNEK OLMALI"

Kemal Bey, cumhurbaşkanı adayının "profilini" de çiziyor... "Kendisi ve ailesiyle topluma örnek olmalı, uzlaştırıcı, mütevazı, dürüst olmalı, bütün vatandaşları kucaklamalı, adaletli olmalı, toplum tarafından sevilen bir kişi olmalı..." Kendini mi tarif ediyor? Öyle olsa gerek. Pek uzlaştırıcıdır maşallah. Bütün vatandaşları da kucaklar, örneğin "dostlarını"... AK Parti taraftarı o kucağa sığmaz ama sağlık olsun.

"ATATÜRK''Ü TAKLİT ETMESİN"

Cumhurbaşkanı dediğin "pasif" olmalı. Meral Hanım başbakan olacakmış ya, üst tarafını o düşünür. Aslında Ahmet Necdet Sezer, bu profile cuk oturuyor. Alır gene filesini, GİMA''da girer kasa kuyruğuna. Maskeyi de mesafeyi de ihmal etmez. Kemal Bey onu aday göstersin... Muhalif yazarların "bilmemkaçıncı kere adaylık" tartışmalarına uymaz ama gene zarar yok. Biracının arkadaşı şıracı, emekli memurun arkadaşı emekli memur değil midir? "Ailesiyle topluma örnek olmalı" diyor. Her kim aday olacaksa, bu konuda sakın Atatürk''ü taklit etmesin! Büyük önder evliliğini ancak iki buçuk yıl sürdürebilmişti.

İlgili Haberler