Avlu'nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Avlu'nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu’nun yeni bölümü sosyal medyada çok merak ediliyor. Peki, Avlu’nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı, son bölümde ne oldu? İşte tüm detaylar.

Avlu'nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Avlu'nun yeni bölümünde Azra'yı bekleyen sürprizin ne olacağı da merak ediliyor. Avlu dizisinin yeni bölümü ile ilgili son detaylar…

AVLU SON BÖLÜMDE NE OLDU

Azra, uzun zamandır heyecanla sonucunu beklediği mahkemeden yüzünde bir gülümseme ile döner. Artık özgürlüğünün kapıları aralanmıştır. Deniz ise kulağına fısıldanan bir haber ile büyük hayal kırıklığına uğrayacaktır. Nihal müdür cinayetindeki sürpriz gelişmeler Murat’ı büyük sarsıntıya uğratır. Bu esnada tekrar açılan arşivden Zerrin de kendi işine yarayacak yeni bilgiler elde edecektir.

AVLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Deniz, içlerindeki köstebeğin kim olduğunu hala öğrenememiştir ve bu yüzden sürekli diken üstünde hissetmektedir. Bu esnada yeni gelen bir mahkum da Deniz'i şoke etmiştir. Azra'nın özgürlüğünün üstüne geçmişinden karanlık bir gölge düşer. Üstelik peşindeki tek engel bu da değildir. Zerrin, eline yeni geçen dosyalara baktıktan sonra Azra'ya bir sürpriz hazırlamaya koyulur.

AVLU YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu 29. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda gelecek.