Aziz Yıldırım: "FETÖ'yü 3-5 yılda bitiremezsiniz"

Aziz Yıldırım: "FETÖ'yü 3-5 yılda bitiremezsiniz"
Silivri'de görülen 'Futbolda Şike Kumpası Davası' duruşmasına katılan Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, "FETÖ hala bitmemiştir." dedi.

'Futbolda Şike Kumpası Davası'nda cezaevine giren Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, Silivri'de devam eden davayı takip etti. Şike kumpası sürecine ilişkin sert açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, "FETÖ, hala bitmemiştir. Bu örgütü öyle 3 yılda 5 yılda bitiremezsiniz." dedi.

"NE ŞİKESİ MEMLEKET ELDEN GİDİYOR." DEDİM

Bu dava sadece bizim değil, Fenerbahçe'nin davasıdır. Geldiğimde gördüğüm manzara iyi değildi, uzun zamandır gelmediğimiz için ortam boş kalmış, yalan ifadeler veriliyor. Ben 14 Şubat'ta 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' demiştim. Sonra 15 Temmuz'da birçok insanımız şehit oldu. FETÖ, hala bitmemiştir. Bu örgütü öyle 3 yılda 5 yılda bitiremezsiniz.

aziz-004.jpg

"GÖREVİNİ YAPAMAYAN YÖNETİM GİDER"

 Ne Aziz Yıldırım'cı olun ne Ali Koç'çu olun. Bugün FB TV bir doğum günümü bile kutlamıyor. Orayı ben kurdum, acıları ben çektim. En büyük paydamız Fenerbahçe olmalı. Böyle olmazsa elimizden Fenerbahçelilik gider. Ben bir daha Fenerbahçe Kulübü'nde görev almayacağım. Ancak ben Fenerbahçe'ye küsemem, darılamam. Yönetimler görevlerini yapamazsa giderler, yerlerine yenileri gelir.

İlgili Haberler