Trabzonsporlular şampiyonluk kutlamalarına başladı

Trabzonsporlular şampiyonluk kutlamalarına başladı
Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu ilan etmeye hazırlanan Trabzonspor’un Adana Demirspor maçı galibiyeti kentte coşkuyla kutlandı. Erken başlayan şampiyonluk kutlamalarının İstanbul’daki adresi ise Bağdat Caddesi oldu.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu''nun 34. haftasında lider Trabzonspor, deplasmanda konuk olduğu Adana Demirspor karşısında 3-1 galip geldi.

Ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğu ilan etmeye hazırlanan bordo mavili takımın taraftarları, Adana Demirspor galibiyetini kutladı.

HAVALİMANINDA İZDİHAM YAŞANDI

Şehre galibiyet ile dönen Bordo-mavili ekibi Trabzon Havalimanı’nda taraftarlar karşıladı. Havalimanı çıkışında toplanan coşkulu kalabalık izdihama yol açarken taraftarların sevgi gösterileri arasında kendilerini bekleyen otobüse güçlükle binen bordo-mavili kafile tezerrühat eşliğinde ve meşalelerle havalimanından ayrıldı

TRABZON’DA GALİBİYET COŞKUSU

Kent meydanında toplanan coşkulu taraftarlar da meşale yakarak şarkılar söyledi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin meydan parkına kurduğu platform etrafında toplanan taraftarlar Sinan Yılmaz’ın şarkılarıyla coştu.

Alanda yer bulamayan bazı taraftarlar, Atatürk Alanı’nda bulunan ağaçlara ve kamelyalara tırmanarak kutlamaları izledi. Taraftarların doldurduğu caddelerde araçlar konvoy oluşturdu.

BAĞDAT CADDESİ''NDE BORDO-MAVİ KONVOY!

İstanbul’da ise kutlamaların adresi Bağdat Caddesi oldu. Fenerbahçe taraftarları ile özdeşleşen caddede motosiklet ve araçlar ile konvoy oluşturan bordo-mavili taraftarlar, şampiyonluğun coşkusunu erkenden yaşadı.

İlgili Haberler