Bakan Akar: PKK, sonunun geldiğini biliyor

Bakan Akar: PKK, sonunun geldiğini biliyor
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığı Harekat Merkezi'nde sınır hattında ve ötesinde görev yapan birlik komutanlarıyla video konferans yöntemi ile toplantı yaptı. Bakan Akar, "PKK sonunun geldiğini biliyor" dedi.

Bakan Akar: PKK, sonunun geldiğini biliyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile 23''üncü Piyade Tümen Komutanlığı Harekat Merkezi''nde sınır hattında ve ötesinde görev yapan birlik komutanlarıyla video konferans yöntemi ile yapılan toplantıda konuştu.

Akar, teröristlerin kaçacak yerlerinin kalmadığını, bunu örgütün sözde elebaşlarının çok iyi bildiğini dile getirerek, "Artık oturdukları yerlerde rahat değiller. Büyük bir korku ve endişe içindeler. İki gece aynı yerde yatamadıklarını biliyoruz. Bu korku bütün dağları sardı. Çünkü Mehmetçiğin nefesini enselerinde hissediyorlar. İnşallah korktukları başlarına gelecek. Bu konuda kararlıyız, azimliyiz. Terör örgütü PKK sonunun geldiğini biliyor. Sözde yönetici kadrosu aşağıdakilerin gerçekleri görmelerini engellemeye çalışarak, baskıyla, zulümle terör iktidarlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Bunun beyhude bir gayret olduğunu kendileri de biliyor. Çırpınıyorlar. Çırpınmaya devam edecekler; fakat bunun sonunda da yok olacaklarını biliyorlar" diye konuştu.