Banyo aynasının arkasından çıktı. Çekiç, maske ve el feneriyle içeri girdi

Banyo aynasının arkasından çıktı. Çekiç, maske ve el feneriyle içeri girdi
Amerika’da Samantha Hartsoe isimli bir kadın, banyo aynasının arkasındaki boşlukta çöp poşetleriyle dolu bir odanın varlığını keşfetti. Harsoe bu anları TikTok hesabında yayınladı.

ABD''nin New York kentinde yaşayan Samantha Hartsoe isimli kadın, banyosundan sürekli gelen esintinin kaynağını bir türlü bulamayınca araştırmaya koyuldu.

Kar amacı gütmeyen bir kuruluş için çalışan Samantha Hartsoe, süreci anlattığı TikTok paylaşımında banyoda havalandırma olmamasına rağmen soğuk havanın saçlarını hareket ettirecek kadar güçlü olduğunu gösterdi.

Genç kadın banyoyu karış karış aradıktan sonra esintinin banyodaki aynanın arkasından geldiğini keşfetti.

Aynayı yerinden kaldırdığında ise tam anlamıyla hayatının şokunu yaşadı çünkü aynanın ardından kocaman bir delik vardı. Deliğin ardında ise bir oda var gibi duruyordu.

Gizli odada birinin yaşıyor olabileceğine dair endişe duyduğunu ifade eden Hartsoe videoda "İçeri girip banyomun diğer tarafında ne olduğunu bulmam gerekiyor" dedi.

Sonunda cesaretini toplayan genç kadın çekiç, maske ve el feneriyle delikten içeri girdi ve kocaman bir daire buldu. Çöp poşetleriyle dolu olan dairenin içinde birinin yaşamadığı ortaya çıktı.