Barcelona Real Madrid maçı ne zaman? El Clásico saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Barcelona Real Madrid maçı ne zaman? El Clásico saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
İspanya La Liga’da haftanın maçında Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. El Clásico olarak adlandırılan Barcelona Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt aranıyor.

İspanya La Liga’da haftanın en önemli maçında El Clásico olarak adlandırılan derbide Barcelona sahasında Real Madrid’i konuk ediyor. Oldukça kötü bir sezon geçiren ve kadrosundan Messi’yi kaybeden Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid’i devirerek zirveyi bırakmak istemiyor.

24 Ekim 2021 Pazar akşamında Camp Nou’da oynanacak ve saat 17.15’te başlayacak Barcelona Real Madrid maçı S Sport Plus ile Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanacak. Ayırca Barcelona Real Madrid maçı CBC Sport ekranlarından da şifresiz olarak takip edilebilecek.

Hafta içinde Dynamo Kiev karşısında sahasında 1-0 galip gelen Barcelona, geçen hafta sonunda ligde sahasında konuk ettiği Valencia’yı 3-1 ile geçmişti. Barcelona 8 maçta topladığı 15 puanla ligde 7. sırada yer almaktadır.  Hafta içinde deplasmanda Shakhtar’ı 5-0 ile geçen Real Madrid ise geçen hafta sonunda oynayacağı lig maçı ertelenmişti. Real Madrid’de 8 maç sonunda topladığı 17 puanla 3. sırada bulunmaktadır.

İki takım arasında son olarak 10 Nisan 2021 tarihinde oynanan karşılaşmayı Real Madrid sahasında 2-1 kazanmıştı.

Stat: Camp Nou
Tarih: 24 Ekim 2021 Pazar
Saat: 17.15
Yayın: S Sport Plus, Spor Smart, CBC Sport (Şifresiz)