Batman'da İYİ Parti'ye ailecek katılım

Batman'da İYİ Parti'ye ailecek katılım
Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Beldesinde bulunan Kıyanç ailesinden Muharrem Kıyanç ve beraberindeki 56 kişi düzenlenen törenle İYİ Parti’li oldu.

Şehmus ÇELİK - Abdullah POLAT - BATMAN / YENİÇAĞ

Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Beldesinde bulunan Kıyanç ailesinden Muharrem Kıyanç ve beraberindeki 56 kişi düzenlenen törenle İYİ Parti’li oldu. Katılım töreninde İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Uzun zamandan beri ''İYİ Parti ailesine katılım sağlamak istediklerini'' belirten Muharrem Kıyanç yaptığı açıklamada; “İkiköprü Belde Başkanı olarak atandıktan sonra, önümüzdeki seçimde 1. Parti olarak seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. “dedi. 

“İYİ PARTİ HERKESİ KUCAKLIYOR”

“İYİ Parti bütün kesimleri kucaklayan, adaleti, özgürlükleri, demokrasiyi ve her kesimi olduğu gibi kabullenen tek partidir” diyen İYİ Parti İkiköprü Belde Başkanı Muharrem Kıyanç; “İYİ Parti Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ve İYİ Parti Batman İl Başkanımız sayın Kısmet Çelik’in başarılı siyaseti ve halkla bütünleşmesi bizlerin de bu partiye gelmemizde en büyük etken olmuştur. Bugün sevenlerimizle İYİ Parti’li olmanın heyecanını, mutluluğunu, onurunu ve şerefini yaşıyoruz. İYİ Parti’nin bir neferi olarak İkiköprü beldemizde gitmedik ev ve çalmadık kapı bırakmayacağız. İYİ Parti İkiköprü’de birinci parti olana kadar durmayacağız. İYİ Parti’nin iktidarıyla Batman, İkiköprü beldemiz ve ülkemiz İYİ olacaktır. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu.