Fenerbahçe - Beşiktaş maçını anlatan beIN Sports spikeri Yalçın Çetin tepki çekince özür diledi! Suç sende değil küfrü yayınlayanlarda

Fenerbahçe - Beşiktaş maçını anlatan beIN Sports spikeri Yalçın Çetin tepki çekince özür diledi! Suç sende değil küfrü yayınlayanlarda
Süper Lig'in 17.haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yayıncı kuruluş spikeri Yalçın Çetin'in sarı-lacivertli taraftarların küfür ettiği sırada yaptığı yorumlara tepki gelmişti. Çetin, özür diledi.

Süper Lig''in 17. haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş''la karşılaştı. Mücadele 2-2 berabere bitti. Karşılaşmayı beIN Sports ekranlarında anlatan deneyimli spikeri Yalçın Çetin, sarı-lacivertli taraftarlar küfür ederken yaptığı yorumlarla büyük tepki çekmişti.

Çetin konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan tecrübeli isim, "Günlük yaşantımda bırakın küfrü, argo kelime kullanmaktan sakınan ben kötü sözü övemem. Kulaklık takılı olduğu için tribün sesini duymadım ve tamamen yayına odaklandım." diye konuştu.

"FUTBOLUN GÜZELLİKLERİNİ YANSITMAYA ÇALIŞIYORUM"

Tribünden gelen sesleri duymadığını belirten Çetin, "Günlük yaşantımda bırakın küfrü, argo kelime kullanmaktan sakınan ben kötü sözü övemem. Kulaklık takılı olduğu için tribün sesini duymadım ve tamamen yayına odaklandım. İkinci yarıda Fenerbahçe taraftarının cep telefonu ışığı ile yansıttığı görüntüyü görsel şov olarak tanımladım. 30 yıldır sporun ve futbolun güzelliklerini yansıtmaya çalışıyorum. Hayatım boyunca kimseyi kırmamak adına çaba sarf ettim. Hata yapıldığında özür dilemenin erdem olduğuna inandım. Tüm içtenliğimle farkında olmadan kırdığım, üzdüğüm herkesten özür dilerim. Sevgi ve saygılarımla..." dedi.

İlgili Haberler