Bengü iddialara cevap verdi. Eşinin hamlesi kafa karıştırdı

Bengü iddialara cevap verdi. Eşinin hamlesi kafa karıştırdı
Selim Selimoğlu'nun 5 yıl önce evlendiği Bengü'yü Instagram'dan takipten çıkarması çiftin evliliğinde kriz olduğu iddiasını gündeme getirdi. Konuyla ilgili sessiz kalan Bengü, ayrılık iddiasını yalanladı.

Son konserinde Ağla Kalbim şarkısını binlerce kişiden duyunca gözyaşlarına boğulan Bengü'nün evliliğinde kriz olduğu ve zor günler geçirdiği iddia edildi.

evliliginde-kriz-oldugu-konusulan-bengu-esini-16361662-3015-m.jpg

Selim Selimoğlu'nun da 5 yıllık eşini takipten çıkarması iddiayı güçlendirirken Bengü'den beklenen paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından eşini paylaşan şarkıcı, evliliğinde bir kriz olmadığını göstermiş oldu.

evliliginde-kriz-oldugu-konusulan-bengu-esini-16361662-3668-amp.jpg

EŞİNİ PAYLAŞTI

Perşembe günü Ankara'da verdiği konserde binlerce kişinin Ağla Kalbim şarkısını söylemesiyle gözyaşlarına hakim olamayan Bengü'nün evliliğindeki sorunlardan dolayı üzgün olduğu ileri sürüldü.

evliliginde-kriz-oldugu-konusulan-bengu-esini-16361662-699-m.jpg

Konsere gitmeden önce eşini ziyaret eden Bengü, o anları kalp ve nazar boncuk emojisiyle Instagram hesabından yayınlayarak "'Beni görmeden konsere gitme' dedi" ifadesini kullandı. Bengü daha sonra eşinin çalışma masasında yer alan aile fotoğraflarını paylaştı.

İlgili Haberler