Berat Albayrak’ın istifasına en güzel yorum Fenerbahçeli bir taraftardan geldi

Berat Albayrak’ın istifasına en güzel yorum Fenerbahçeli bir taraftardan geldi
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa açıklaması sosyal medyada gündem olurken, en güzel yorum bir Fenerbahçe taraftarından geldi. Albayrak’ın hamlesini Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’de teknik direktörlük yaptığı dönemde yaptıklarına benzeten kullanıcı, “Aykut da böyleydi, telefon kapar yazlığa giderdi” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın dün akşam Instagram hesabından yaptığı istifa açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Albayrak’ın istifa açıklamasının ardından Twitter hesabını kapattığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Twitter hesabından Cumhuriyet Bayramı kutlaması dışındaki paylaşımlarının gizlendiği görüldü. Öte yandan hükümetten ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Berat Albayrak’ın istifa açıklaması sosyal medyada da gündem oldu. Albayrak’ın istifa açıklamasıyla ilgili en güzel yorum ise Twitter’da bir Fenerbahçe taraftarından geldi. Jack Torrance adlı bir Twitter kullanıcısı Albayrak’ın istifasıyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Ülkede kriz varken bakan “instagramdan” istifa edip Twitter hesabını kapatıyor. Ortadan kayboluyor, 5 saat geçtiği halde hükümet, cumhurbaşkanlığı açıklama yapmıyor, durum buyken ana muhalefet sadece tivit atıyor, bir basın toplantısı yapıp seçim falan istemiyor, inanılmaz”

inanilmaz.jpg

Bu paylaşımı alıntılayan Mehmet Yıldız adlı bir Fenerbahçe taraftarı ise “Aykut da böyleydi, telefon kapar yazlığa giderdi” ifadelerini kullandı.

aykut-005.jpg