Beren Saat’ten duygulandıran paylaşım. Civan Canova'nın vefatı Beren Saat'i yasa boğdu

Beren Saat’ten duygulandıran paylaşım. Civan Canova'nın vefatı Beren Saat'i yasa boğdu
Ünlü oyuncu Beren Saat, 2019 yılında ‘Atiye’ dizisinde birlikte rol aldığı usta oyuncu Civan Canova’nın hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından hüzünlü bir paylaşım yaptı. Saat, “Paylaştığımız naif babalığın hayatıma değer kattı” dedi. Öte yandan Canova, yarın son yolculuğuna uğurlanacak. 

Oyuncu Beren Saat, 2019 yılında yayınlanan Atiye dizisindeki rol arkadaşı Civan Canova’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla ifade etti. Baba-kız rolünü paylaştıkları dizide Civan Canova’yla yakın dostluk kuran Beren Saat, “Paylaştığımız naif babalığın hayatıma değer kattı” dedi.

Güzel oyuncu paylaşımında; “Canım Civan hayatın tatlı bir bahar kurmuştun, bambaşka bir sanat formunda tatlı heyecanların… keşke seni biraz daha yaşama fırsatımız olsaydı… keşke kitaplarını imzalatsaydım ama sen hep bizimle aynı yaştaydın o yüzden bugünü hiç düşünmemişim. Bilge dostluğun, bitmeyen kahkahalarımız, Atiye’de paylaştığımız naif babalığın, hayatımıza kattığın değe ve renkler için teşekkür ederim. Seni tanımak ne kadar önemliymiş, seni çok seviyorum, güle güle git yıldızlara” notunu düştü.

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren usta oyuncu için salı günü saat 11.00''de, İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Salon''da tören düzenlenecek.

Öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Camii''nde kılınacak cenaze namazının ardından Canova''nın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı''nda toprağa verilecek.
 

İlgili Haberler