Bergen filmi rekor açılışa imza attı. İlk 3 gün 718 bin 43 seyirci

Bergen filmi rekor açılışa imza attı. İlk 3 gün 718 bin 43 seyirci
Boşandığı eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989'da kurşunlanarak öldürülen, 'Acıların kadını' lakaplı şarkıcı Bergen'in beyazperdeye taşınan hayat hikayesini Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı Bergen filmi rekor açılışa imza attı.

Boşandığı eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989''da kurşunlanarak öldürülen, ''Acıların kadını'' lakaplı şarkıcı Bergen''in hayatı beyazperdeye yansıtıldı. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah''ın oynadığı film rekor açılışa imza attı.

2013 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Müslüm Gürses ve 2019''da vefat eden Dilberay''ın ardından bir döneme damga vuran arabesk şarkıcısı Bergen''in de hayatı da beyazperdeye taşındı.

''Acıların kadını'' olarak bilinen sanatçının şarkılarını, başrol Farah Zeynep Abdullah seslendirdi. Filmde Bergen''in kendi sesinin kullanılmaması eleştirileri beraberinde getirdi. Bazı ünlüler ise Farah Zeynep''in oyunculuğunun yanı sıra şarkıcılık performansına da övgüler yağdırdı.

Sezonun merakla beklenen filmlerinden Bergen''in, vizyondaki ikinci gününde salon sayısı arttırıldı. Türkiye çapında bin 100 salonda seyirciyle buluşan yapım, açılış haftasında ulaştığı seyirci sayısı ile rekor kırdı.

Yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper''in oturduğu Bergen, ilk üç günde 718 bin 43 seyirci ile ''Tüm zamanların en iyi biyografi'' ve ''Tüm zamanların en yüksek drama filmi'' açılışına imza attı.

İlgili Haberler