Bergen filminin en kahredici sahnesi. Mezarına annesi böyle giriyor

Bergen filminin en kahredici sahnesi. Mezarına annesi böyle giriyor
Eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen sanatçı Bergen'in mezarı bir kafeste bulunuyor.

Farah Zeynep Abdullah''ın başrolünü oynadığı Bergen filmi üç günde tüm zamanların gişe rekoruna sahip drama filmi oldu. 

Oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Farah Zeynep Abdullah, Bergen''in katili Halis Serbest için, "Bu filmde ismi yok" ifadelerini kullanmıştı.

KOZAN BELEDİYE BAŞKANI FİLMİ VİZYONDAN KALDIRDI

Gazeteci Candaş Tolda Işık ise resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan film ile alakalı bir paylaşımda bulunmuştu.

Işık, Kozan''da filmin aniden gösterimden kaldırıldığını açıklarken, "8 mart öncesi size bir Türkiye gerçeği anlatayım: Bergen''i öldüren Halis Serbest''in yaşadığı Kozan''da belediye sineması bugün aniden Bergen filmini yayınlamaktan vazgeçti! Filmin İstanbul''daki galasına çevik kuvvet geldi. Ölüm tehditleri alan yapımcıları ise korumalarla yaşıyor.

Az önce Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan''ı aradım ve "1 ay önce rezervasyonu yapılan film neden gösterime girdiği gün bir anda vizyondan kaldırıldı?" diye sordum. "Öyle uygun görüldü" dedi. Sayın Başkan, tüm ısrarlarıma rağmen başka bir yanıt vermedi" şeklinde konuştu.

FİLMİN EN KAHREDİCİ SAHNESİ

Sosyal medyada ise filmi izleyenler, Bergen''in annesinin defalarca kilit vurulmuş mezarına giriş sahnesinden sıkça bahsediyor. 

Bergen''in naaşı, kilitli bir kafes içinde yer alıyor. Bunun sebebi ise, Bergen''in katili Halis Serbest''in, "Seni mezarında bile rahat bırakmayacağım" şeklinde konuşması.

İlgili Haberler