Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın açıklamalarından sonra Önder Karaveli iyi çalışabilir mi? Dinleyin ve kararı siz verin

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın açıklamalarından sonra Önder Karaveli iyi çalışabilir mi? Dinleyin ve kararı siz verin
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Ç. Rizespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Kocadağ, "Önder hocamız bizim stratejimize uyuyor. Tabii yine bizim plan ve stratejimize uyacak bir hocayla da yollarımızı birleştirebiliriz" dedi.

Kocadağ''ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Önder hocamız devam ediyor"

"Önder hocamız bizim stratejimize uyuyor. Tabii yine bizim plan ve stratejimize uyacak bir hocayla da yollarımızı birleştirebiliriz. Önder hocamız, Halim hocamız, Mehmet Ekşi hocamız zaten bizim sistemimizin içinde.  Önder hocamız devam ediyor zaten. Önemli olan bizim ortaya koyacağımız strateji ve politika. Rakiplerimiz kupalara hasretken, bugün 3 kupalı Beşiktaş var. Gençleşme anlamında milyon euro harcanırken, biz fazla para harcamadan 3 kupa aldık."

"VAR pozisyonları es geçti"

"Bu akşam iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Eksiklerimize rağmen. Arkadaşlarının yerine oynayan futbolcular iyi oynadı. Maalesef duran toptan yediğimiz 2 gol var. İlk golde benim gördüğüm kadarıyla Josef de Souza''ya yapılan faul var. Maalesef VAR her zaman olduğu gibi bizim aleyhimize pozisyonları bu sefer yine es geçti."

 "Transfere gelmeden önce Katar''dan Süper Kupa ile döndük. Tarihe not düşülecek kupalar serisiyle geçmiş sezonu tamamladık. Sayın başkanımız Ahmet Nur Çebi, kupalarda emeği çok olan Sergen Yalçın hocamızla, ekibine, Önder hocamızla hep beraber hak ederek aldık."

Transfer açıklaması...

"Bu sezon istediğimiz noktada değiliz ama çok transfer yapacağımızı düşünmüyorum. Biz zaten transferlerimiz yaptık; Emirhan İlkhan, Emirhan Delibaş, Demir Ege var. Bu oyuncular ikinci yarı itibarıyla daha fazla süre alacaklar."

"Gençlerimiz de bizim için birer kupa"

"Beşiktaş için alınmış kupalar ne kadar önemliyse, öz kaynak düzeninden çıkarıp A Milli Takım''a kadar yükselttiğimiz Rıdvan olsun, Ersin olsun, bu gençlerimiz de bizim için birer kupa"

İlgili Haberler