Çebi'den şaşırtan açıklama: Kendini ele verdi!

Çebi'den şaşırtan açıklama: Kendini ele verdi!
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, MHK'nin 13 hakemle ilgili kararının ardından ilk kez konuştu. Çebi, o hakemlerden kendilerinin de şikayetçi olduğunu belirterek, alınan kararın yerinde olduğunu iddia etti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, MHK''nin 13 hakeme artık görev vermeyeceğini açıklamasının ardından ilk kez konuştu.

Çebi, hakemlerle ilgili olarak kulüplerin tamamının şikayetçi olduğunu belirtirken, kendisinin de federasyonla görüşmeler yaptığını belirtti. Çebi, "Bu kurulla ilgili daha önce beyahnat verdim. İlgililere gittiğimi federasyona sorunları ilettiğimi, daha genç hakemlerin önünün açılmasını söyledim. Federasyonun kararına son derece saygı duyuyorum" dedi.

Federasyona zaman zaman şikayetini ilettiğini söyleyen Çebi, ardından da "Belki benim beyanatlarımda taleplerimde daha genç hakemlere yer verilmesi talebim eskilerin yönetimlerine son verilmesini söylemem var. Ama federasyonla bu konuda hiçbir şekilde o hakemlerle ne kalanlarla ne gidenlerle ilgili görüş alışverişimiz olmadı" diye konuştu.

Çebi, "Federasyonun kararına saygı duyup, sonuçlarını görmemiz lazım. Devam edecek hakemlerin federasyonu ve kulüpleri daha fazla yıpratmayacak şekilde devam edeceklerini temenni ediyorum. Federasyonun kararının yanlış olduğunu söylemek doğru değildir. Zamanlamasının yanlış olduğu fikrine de katılmıyorum" dedi.

Çebi, derbi maçlara yabancı hakem gelmesi görüşünde olduğunu da bildirdi.