Al sana NKoudou: Skandaldan nasıl döndüler?

Al sana NKoudou: Skandaldan nasıl döndüler?
Beşiktaş, geçen ay NKoudou'yu göndermek için çok uğraşmıştı. Yerine Bandırmaspor'dan Kenny alınacaktı. Ancak NKoudou direndi ve kaldı. Bu operasyonu yapmak isteyen hangi futbol aklıydı?

Çok değil, daha bir ay önce. 

Beşiktaş''ta futbolu yönetenler geçen sezon sakatlıklarla boğuşan, ancak bu sezon başına iyileşmiş olarak giren Kevin NKoudou''yu göndermeyi kafalarına koymuşlardı. Yerine de Bandırmaspor''da oynayan Kenny isimli bir futbolcuyu alacaklardı. Hatta anlaşma sağlanmıştı bile.

İddiaya göre teknik direktör Valerien Ismael de bu operasyona onay vermişti.

Ancak NKoudou direndi. Bu şekilde gönderilmeyi kabul etmedi. Menajeri bile çağrıldı ama gitmedi. Kaldı ve önce Alanya''da, sonra da Karagümrük karşısında sakat olmadığında neler yapabileceğini gösterdi.

Şimdi merak edilen şu. Beşiktaş''ta bu operasyonu yapmak isteyen hangi futbol aklıydı? Kariyerinde Nantes, Marsilya, Tottenham gibi kulüpler olan, 27 yaşındaki NKoudou''yu üste para vererek göndermek isteyen, yerine oynadığı kulüpler içinde en büyüğü Bandırmaspor olan Kenny''i almayı planlayan kimdi?

Gönderilmesine onay veren teknik direktör Valerien İsmael, nasıl bakıyor şimdi yüzüne? Operasyonu yapmak isteyenler hala Beşiktaş''ta futbolu yönetip transferler hakkında karar verebiliyorlar mı?

İlgili Haberler