Beşiktaş iki transferi daha bitiriyor

Beşiktaş iki transferi daha bitiriyor
Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Beşiktaş, iki transferi daha hafta sonuna kadar bitirmeyi planlıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Siyah Beyazlılar, iki milli futbolcunun transferini bitirdi.

Sergen Yalçın istedi, hafta sonuna kadar tamamlanacak

Fanatik''ten Orhan Yıldırım''ın haberine göre, Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, bir yandan da Türkiye Ligi''nde uygulanan yabancı kuralı için takviyeler yapmak istiyor. Siyah Beyazlılar, Umut Meraş ve Kaan Ayhan''ı radarına aldı.

SASSUOLO''NUN İNADI KIRILDI

Stopere kaliteli bir ismi transfer etmek isteyen Kartal, Kaan Ayhan için Sassuolo''nun inadını kırdı. Uzun süren pazarlıklar sonucunda taraflar büyük oranda anlaşmaya vardı.

MERAŞ''TA İŞLEM TAMAM

Sol bek içinde Umut Meraş''ı listesine alan Kara Kartal, Le Havre ile kısa sürede orta yolu buldu. İki milli futbolcu için de artık detayların konuşulduğu, transferlerin kısa sürede resmiyete döküleceği öğrenildi.

HAFTA SONUNA KADAR BİTECEK

Teknik direktör Alessio Dionisi''nin kadrosunda pek düşünmediği 26 yaşındaki futbolcu için artık ufak detaylar üzerinde konuşulduğu öğrenilirken, transferin bu hafta sonuna kadar sonuçlandırılma ihtimalinin güçlü olduğu belirtildi.

Öte yandan, tecrübeli futbolcu Umut Meraş''ın transferi için Le Havre ile büyük oranda anlaşmaya vardı. Artık ayrıntıların görüşüldüğü kaydedildi.

Beşiktaş, transfer döneminde; Rosier, Ghezzal, Mert Günok, Mehmet Topal, Salih Uçan, Kenan Karaman, Alex Teixeira ve Michy Batshuayi''yi renklerine bağlamıştı.

İlgili Haberler