Beşiktaş Sporting Lizbon CBC Sport canlı izle! BJK Lizbon şifresiz NetSpor izle

Beşiktaş Sporting Lizbon CBC Sport canlı izle! BJK Lizbon şifresiz NetSpor izle
CBC Sport izle! UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş Sporting Lizbon maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar NetSpor linkini arıyor. Taraftarlarda BJK Lizbon şifresiz canlı izle, bedava izle linklerinin son durumlarını merak ediyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile Sporting Lizbon takımları karşı karşıya geliyor. 19 Ekim 2021 Salı akşamında saat 19.45’de Vodafone Park’ta oynanacak BJK Lizbon maçı Exxen Spor ile CBC Sport kanallarından şifresiz canlı yayınlanıyor.

Rakibini devirerek Şampiyonlar Ligi''nde bu sezon ilk 3 puanını almak isteyen Beşiktaş hafta sonundaki Galatasaray derbisi öncesinde de moral depolamanın peşinde. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda yarın Portekiz’in Sporting Lizbon takımını konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 227. maçına çıkacak.

Siyah beyazlılar Avrupa kupalarında geride kalan 226 maçta rakiplerine 84 kez üstünlük kurarken 95 karşılaşmayı mağlup tamamladı ve 47 mücadeleden de beraberlikle ayrıldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 297 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 331 gol gördü.

Beşiktaş, Sporting Lizbon karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi’nde 47. maçına çıkmış olacak. Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda 8. kez mücadele edecek siyah beyazlı takım, yaptığı 46 karşılaşmada rakiplerine 13 kez üstünlük kurdu.

9 maçta berabere kalan Beşiktaş, 24 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Şampiyonlar Ligi’nde rakip filelere 44 gol bırakan siyah-beyazlı takım, kalesinde ise 87 gol gördü.

Beşiktaş Lizbon maçı CBC Sport şifresiz nasıl izlenir?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin.

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC''i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

EXXEN nasıl izlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi gibi oldukça heyecanlı geçen maçların yayın hakkını elinde bulunduran Exxen paket fiyatları mercek altında.

Bunun için öncelikle exxen.com sitesine giriş yapın. Ana sayfada gördüğünüz "Adı Soyadı" ve "E-Posta Adresi" alanlarına bilgilerinizi yazın.

Sonraki aşamada karşınıza gelen kısımlara şifre ve telefon numarası girin. Ardından üyelik sözleşmesini de kabul edin ve "Devam Et" butonuna tıklayın.

Sonraki aşamada "EXXENSPOR" üyelik başlığı altında bulunan "İncele" butonuna tıklayın.