Dadaşlar ‘Birlik’ dedi

Dadaşlar ‘Birlik’ dedi
Dadaşlar ‘Birlik’ dedi

MHP’nin Erzurum’da gerçekleştirdiği mitingde büyük coşku vardı

MHP’nin Erzurum’da gerçekleştirdiği mitingde büyük coşku vardı

Meydandan istediği cevapları alan MHP lideri Devlet Bahçeli, “AKP’nin sonu gelmiştir. Buradan vurulacak tokat, Ankara’dan duyulmalı. Buradan tutuşacak olan milli ateş Washington’a kadar
varmalı, Kandil’de taş üstünde taş bırakmamalı...” diye haykırdı.


Fitneye prim verecek misiniz?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tematik mitinglerin 4.’sü olan ‘gBirlik’i Erzurum’da büyük ilgiyle gerçekleştirdi. Müthiş bir şekilde karşılanan Bahçeli, İstasyon Meydanı’nı dolduran coşkulu kalabalığın tepkisini iktidara yönlendirdi: AKP titresin, PKK şaşırsın. Son yurdumuz üzerinde hesap yapan, hain emeller peşinde koşanların peşine yıldırımlar gibi düştük.


Boşuna hayal kurmasınlar...
BaŞbakan ve kan kardeşi terörist başı, beyhude yere hayal kurmasın. Türk milletinin geleceği çöpe atılacak kadar yapay değildir. Önce Erzurum’un surlarından geçmeyi denesinler cesaretleri varsa...Aklı alan, kendisine güvenen, hezeyanlara batan varsa Erzurum’u görsün. Dadaşlar yeni bir destan yazmaya hazırdır. Dadaşlar Türk milletine kol kanat germek için yeminlidir.


Erdoğan kontrolü kaybediyor
KonuŞmasInda Başbakan Erdoğan’a da ağır ifadelerle yüklenen Bahçeli, şöyle devam etti: İmralı canisi adeta Başbakan’ın başına çuval geçirdi. Bölücüler hiç olmadığı kadar özgüven elde etti. Dağların piknik alanı olduğunu iddia eden Başbakana rağmen PKK helikopterimizi kurşunlamakta. Kontrolü kaybeden Başbakan bölücülere karşı sinmiş ve acziyet içine girmiştir.


Bir kere şerefli olmayı dene!
Şu Kuzey Kürdistan’ı gel Dadaşların huzurunda açıkla da görelim seni! Demokratik haklarını kullananlara çapulcu derken, bölücülerin neler yaptığının farkında mısın? Birlik ve dirlik neyi çağrıştırmakta; bunun cevabını vermeli, ömründe bir defa olsun şerefli olmayı denemelisin. Durana değil bölücülere, tencere tava çalana değil milletin geleceğini çalana karşı olmalısın.



Ciritçiler tarafından karşılandı
Milli Değerleri Koru ve Yaşat Mitingi için Erzurum’a giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, havaalanından şehre girişinde aralarında iki kadının da bulunduğu 9 atlı ciritçi tarafından karşılandı.




Kılıç Barı’nı ilgiyle izledi
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Erzurum Bar ekibi tarafından oynanan ‘Kılıç barı’nı ilgiyle izledi. Gittiği her yerde Bahçeli’ye, coşkulu kalabalık tarafından büyük tezahüraat yapıldı.





Duran Adam’a değil
bölen adamlara dikil
MHP lideri Devlet Bahçeli, Erzurum’daki “Birlik” mitinginde Başbakan Erdoğan’a ağır sözlerle yüklendi. Bölücübaşı ile açılım süreci yürüten Başbakan’a seslenen Bahçeli, “Gel de bu yaptıklarını Erzurum’lu Dadaşlara bir anlat hele” dedi


Cem BAKIRCI / ERZURUM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ sloganıyla başlatılan 9 tematik mitingler kapsamında, dün Erzurum’a gitti. İstasyon Meydanı’nda binlerce kişiye hitap eden Bahçeli, “AKP’ye oy eren kardeşlerimi anlıyor ve saygı duyuyorum. ‘Acaba’ dediler, belki iyi olur diye sabrettiler, yıllardır başbakana katlandılar. Bu kardeşlerim bu olanları daha nereye kadar sabredecektir?” dedi. Bahçeli, “Başbakan yanında menfeatçileri küpünü doldururken bir eli yağda bir eli balda, siz hayallerle avunurken başbakan ve yanındakiler saltanatlarını sürdürmekte. Çalışan siz, kaybeden siz... Darlık çeken borca sürüklenen yine siz...Bu hak mıdır, reva mıdır size?” diye konuştu. 


Başına çuval geçirildi
Bahçeli, şunları söyledi: “İmralı canisi adeta Başbakan’ın başına çuval geçirmiştir. Bölücüler hiç olmadığı kadar özgüven elde etmişlerdir. Şehitlerimizin kemikleri sızlatıldı, analar ağlamasın propagandası yalan üzerine kurulmuştur. ‘Aylardır şehit haberi gelmiyor’ haberi tam bir akıl tutulmasına neden olmuştur. Dağların piknik alanı olduğunu iddia eden bşabkana rağmen PKK helikopterimizi kurşunlamakta. Başbakan bölücülere karşı sinmiş ve acziyet içine girmiştir. ‘Milli İradeye Saygı’ mitinglerinde önüne gelene hakaret yağdırmakta. Komplocularla vakit geçirmektedir. Millet başbakanın vandallığından rahatsızdır. Cani başı ‘çekilirsek gerillayı dahada büyüteceğiz’ dediğinde başbakandan ses çıkmamıştır. ‘Elli bin kişi ile halk savaşı olur’ derken cevap veren olmamıştır. Cani başının ‘Tayyip beyin başkanlığını destekleriz’ denildiğinde yine cevap verilmemiştir.”


Doğru konuş, dürüst ol
Devlet Bahçeli,  “Gömlek değiştirdim derken BOP’un zincirlerini takmakta geri durmadın. Siyasal dolandırıcıkta rakibin yok.. Elbette gel Erzurum’a meydanlar açıktır. Buraya gel ama doğru konuş, dürüst ol. Hiç bir yerde bahsetmediğin şu Kuzey Kürdistan’ı gel Dadaşların huzurunda açıkla da görelim seni.  Demokratik haklarını kullananları eleştirirken ‘çapulcu’ derken bölücülerin neler yaptığının farkında mısın? Senin için düzen denge birlik ve dirlik neyi çağrıştırmakta bunun cevabını vermeli, ömründe bir defa olsun şerefli olmayı denemelisin” ifadelerini kullandı. Bahçeli, “3,5 yaşındaki torunun sana ‘dik dur eğilme’ derken onun geleceğini karartma, vatana ihanet edenlere, 63 yarım adama kafayı takmalısın. Bölmek için hazırlananlara, kan dökücülere, adam bile olamayanlara, durana değil, akışa göre kürek çekene karşı olmalısın. Tencere tava çalana değil, milletin geleceğini çalanlara karşı olmalısın.”


Her yerde izdiham yaşandı
Terminal caddesine kadar sloganlar eşliğinde giden Devlet Bahçeli, burada vatandaşları selamladı. Büyük izdihamın yaşandığı karşılama töreninde Ülkücü gençler “Devletin başına Devlet gelecek” sloganı attı.