Beşiktaş'ın konuğu Anadolu Efes

Beşiktaş'ın konuğu Anadolu Efes
ING Basketbol Süper Ligi yarı final 3.maçında Beşiktaş Icrypex ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Akatlar Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 17.00’de başlayacak. Kritik mücadele, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Icrypex, ING Basketbol Süper Ligi yarı final 3.maçında Anadolu Efes''i konuk edecek. Lacivert-beyazlılar, bu maçı da kazanması halinde seriyi 3-0''a getirecek ve final biletini cebine koyacak.

EFES SERİDE 2-0 ÖNDE

Ergin Ataman''ın ekibi, seride saha avantajını iyi kullandı. Anadolu Efes, ilk maçı 96-77, ikinci karşılaşmayı ise 104-86 kazandı. Lacivert-beyazlılar, üçüncü randevuyu da kazanırsa final biletini cebine koyacak. Beşiktaş Icrypex galip gelirse seri dördüncü maça uzayacak.

BEŞİKTAŞ KAZANIRSA SERİ UZAYACAK

Bu durumda seriye Türk Hava Yolları Avrupa Ligi Dörtlü Final’i sonrasında devam edilecek. Anadolu Efes, 25 Mayıs Salı günü Almanya’ya hareket edecek. Lacivert-beyazlılar, 28 Mayıs Cuma akşamı Köln''de CSKA Moskova ile finale çıkma mücadelesi verecek.

MÜCADELE SAAT 17.00''DE

Beşiktaş Icrypex - Anadolu Efes eşleşmesinin üçüncü maçında her iki takımın da tam kadro sahada olması bekleniyor. Akatlar Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 17.00’de başlayacak. Kritik mücadele, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.