Kampanya yanlış tanıtılınca! Beşiktaş'ın büyük hayal kırıklığı

Kampanya yanlış tanıtılınca! Beşiktaş'ın büyük hayal kırıklığı
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme yönelik açıklamalar yaptı. Bağış kampanyasındaki son durumu anlatan Çebi, Fenerbahçe derbisi ve Dorukhan Toköz'ün geleceği hakkında da konuştu. Dorukhan Toköz Beşiktaş'ta kalacak mı?

Beşiktaş geçtiğimiz günlerde 'Bırakmam Seni kampanyası' başlatmış ama bu kampanyadan yeteri kadar bağış elde edememişti. Bunun başlıca sebepleri arasında kulübün yeteri kadar kampanyayı anlatamaması ve Beşiktaşlı iş insanlarının gerekli desteği göstermemesi geliyordu.

Kampanya için 20 TL'lik atılan mesajın yaklaşık 7-8 lirası vergiye gidiyordu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maç ve 'Bırakmam Seni' adlı bağış kampanyası hakkında konuştu.

Ahmet Nur Çebi, derbi için umutlu

Süper Lig'de pazar günü ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maça odaklanan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, bu karşılaşma hakkında umutlu açıklamalar yaptı.

 

"Şampiyonlar Ligi iddiamız için kazanmalıyız"

Lig Radyo'ya konuşan Çebi, "Adı üstünde derbi. Derbi ile ilgili açıklama yapmak biz başkanlara yakışmıyor. Fenerbahçe gibi ezeli rakiple oynamak güzel. Ancak seyircisiz derbi olacak, bu üzüntü verici. İnşallah biz alırız, Şampiyonlar Ligi iddiamız var ve derbide kazanmamız gerekiyor" dedi.

"Dorukhan Toköz konusunda gerekeni yapacağız"

Ahmet Nur Çebi, transferde adı Fenerbahçe ile geçen Dorukhan Toköz'ün durumuna değindi. Çebi, "Dorukhan Toköz ile 1,5 yıllık sözleşmemiz var, neden bunlar gündeme getiriliyor anlamıyorum. Dorukhan Toköz hakkını alacaktır, gereğini yapacağız" açıklamasını yaptı.

'Bırakmam Seni' kampanyasında son durum

Öte yandan Ahmet Nur Çebi, 'Bırakmam Seni' kampanyası hakkında da konuştu. Çebi kampanyaya iş insanlarından yeterince desteği göremediğini dile getirdi.

Beşiktaş'ın 1 numaralı ismi, "Kampanyayla ilgili olarak iş insanlarımızdan destek görmedik. Umarım önümüzdeki haftalarda onlardan da destek alırız. Kampanyanın birkaç aşaması daha olacak. Piyango çekilişleri olacak, 'Bırakmam Seni' tişörtleri satışa çıkacak. Ağustos ayının 9-10’u gibi TV yayınımız olacak. Taraftarlarımızın katkısının daha çok olmasını bekliyorduk. Kampanya ile ilgili son durumdan memnun değiliz. Daha çok olmasını bekliyorduk. Deniz taraftarındaki tarihi ikiz kulelerimiz var. İş insanlarına mektuplar gönderiyoruz. Orada platin, altın, bronz gibi yerler ayırarak, miktarlara göre ömür boyu kalacak şekilde yukarıdan aşağıya isimlerini yazacağız" açıklamasını yaptı.

Çebi, daha önce de kulübe ciddi destek veren Rahmi Koç'u diğer iş insanlarından farklı bir yere koyduğunu da daha önce Radyospor'da açıklamıştı.

(Ajansspor)