Beşiktaşlı Sevgi Çınar çapraz bağlarından ameliyat oldu

Beşiktaşlı Sevgi Çınar çapraz bağlarından ameliyat oldu
Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın başarılı futbolcuları arasında yer alan Sevgi Çınar, sol dizindeki çapraz bağ kopması nedeniyle ameliyat oldu.

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı oyuncularından Sevgi Çınar, çapraz bağlarından ameliyat oldu. Çınar, milli takım kampında yaşadığı sakatlık sonrasında bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Korona virüs vakaları sebebiyle mart ayından bu yana kadınlar liginde karşılaşmalar oynanmıyor.

MENÜSKÜS TEŞHİSİ KONULMUŞTU 

Kadınlar liginde geçtiğimiz sezon tamamlanamazken, yeni sezonun ne zaman başlayacağı da henüz belli olmadı. Uzun süredir formasından uzak kalan Sevgi Çınar, bir de sakatlık şoku yaşadı. Öncesinde menüsküs yırtığı teşhisi konulan 27 yaşındaki kanat oyuncusunun, daha sonra yapılan kontrollerinde sol dizindeki çapraz bağlarında kopma meydana geldiği belirlendi.

5 AY SAHALARDAN UZAK KALMASI BEKLENİYOR 

Siyah-beyazlı futbolcu, bugün sabah saatlerinde İstanbul’da bir hastanede ameliyat oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Sevgi Çınar’ın 5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Ancak sonrasında yapılacak kontrollerde sürecin kısalabileceği de ifade edildi. 

besiktasli-sevgi-cinar-capraz-bag-ameliyati-oldu-3732-dhaphoto2.jpg