Beyoğlu'nda nalburcu dehşeti, inşaat işçisine kurşun yağdırdı

Beyoğlu'nda nalburcu dehşeti, inşaat işçisine kurşun yağdırdı
İstanbul Beyoğlu'nda iddiaya göre iki gün önce nalbur dükkanı sahibi ile inşaat işçileri arasında kavga çıktı. Kapanan olayın ardından bu sabah husumetli taraflar tekrar karşılaştı. Nalbur sahibi inşaat işçisini öldürüp kaçtı.

Yine kavga eden taraflardan nalbur dükkanı sahibi, inşaat işçisini öldürüp olay yerinden kaçtı. Polis olayın yaşandığı sokakta geniş güvenlik önlemleri alıp inceleme başlattı

Bu sabah saat 09.00 sıralarında nalbur dükkanı sahibi inşaatın önüne gelerek husumetli olduğu kişilerle tartışmaya başladı.

NALBUR İŞÇİLERE ATEŞ AÇTI

Çıkan kavgada inşaattakiler nalbur sahibinin aracına taş, tuğla ve demir attı. Kavga sırasında inşaat çalışanlarından biri silahla vurularak ağır yaralandı. Saldırgan nalbur kaçarken olay yerine gelen polis ekipleri emniyet şeridi çekerek çevre güvenliği aldıktan sonra inceleme yaptı.

2838775-6996541e29a42690d80da24438e7c140.jpg

POLİS, KATİL ZANLISINI ARIYOR

Olay sonrası hemen alt sokaktaki nalbur dükkanına giden bir inşaat çalışanı dükkan önündeki tuğla ve malzemeleri devirip dükkanı taşladı. Ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan kişi hayatını kaybetti. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

2838775-810x458.jpg

Kaynak: DHA