Erdoğan, Biden ile “Gizli göçmen anlaşması” iddiasına böyle cevap verdi

Erdoğan, Biden ile “Gizli göçmen anlaşması” iddiasına böyle cevap verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile NATO Zirvesi’nde yaptığı görüşmede Dışişleri yetkilisinin olmamasına yönelik muhalefetten gelen eleştirileri değerlendirdi. Erdoğan’ın eleştiriler karşısında yaptığı yorum dikkat çekti.

Oysa resmi görüşmelerde konuşulanlar kripto halinde tutanağa geçirilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7, Ülke TV, 24 TV, TVNET ve TV 360 ortak canlı yayınında ABD Başkanı Biden ile görüşmesine dair muhalefetin eleştirilerine de cevap verdi.

Erdoğan’ın, Biden ile yaptığı görüşmesinde Dışişleri yetkilisinin olmamasına ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''nun o görüşmede ''ABD ile gizli göçmen anlaşması'' yapıldığı iddiasına yaptığı yorum dikkat çekti.

Erdoğan, "Söylediği tek bir şey var ''Orada Dışişleri yetkilisi yoktu'' Ne demek yoktu? İlla Dışişleri yetkilisinin mi olması lazım, ben varım orada. Dışişleri kime bağlı, bana bağlı. Kiminle konuşuyorum, Amerika Başkanı ile konuşuyorum. Kafayı takmışlar tercümanımıza. Yatıyorlar kalkıyorlar ''orada sadece tercüman vardı'' diyorlar. Başınıza tercümanım kadar taş düşsün. Bunlar ahlaksız" dedi.

İlgili Haberler