MHP'de sular bir türlü durulmuyor! Bir isim daha görevden alındı

MHP'de sular bir türlü durulmuyor! Bir isim daha görevden alındı
MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'un disipline sevk edilmesinin ardından bir isim daha görevden alındı.

MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mevlüde Yalçıner, CHP İlçe Başkanı Ebru Uzun''u makamında ziyaret etmesinin ardından görevden alındı. Mevlüde Yalçıner, "Haksızlık ile sonuna kadar mücadele edeceğim" dedi. 

Geçen hafta da MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, "Zamlar bu milletin belini büküyor" açıklamasının ardından tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse tarafından görevden alınan Mevlüde Yalçıner ikinci kez görevden alınmasını Z HABER’e anlattı. “Bana tezgah kurdular fotoğrafı bahane edip görevden aldılar” diyen Yalçıner 2019 yılında İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden alınmasından bu güne kadar İl Başkanı Demirköse ile sorunlar yaşadığını ifade etti.



Görevden alınmasının ardından son kongrede İl yönetiminde Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları''ndan (KAÇEP) Sorumlu Zonguldak İl Başkan Yardımcısı olarak görevine devam eden Yalçıner 3 yıllık süreci anlatarak mücadelesine devam edeceğini belirtti.

Görevden neden alındı?

Z HABER’e konuşan Yalçıner “Fotoğraf işin bahanesi asıl neden benim eleştirilerimi kaldıramaması” dedi. Mevlüde Yalçıner açıklamasında: “Yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev yapıyorum. Benim partim ile bir sorunum yok. Biliyorsunuz daha önce de böyle bir olay oldu. Açıklama yapmadan İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden alındığımı söylemişti. Daha sonra MYK üyeliğine başvuru yaptım. İl Başkanı Varol Demirköse evime kadar gelerek yönetimde olmamı teklif etmişti. Ama benimle birlikte yürümek istemedi. Parti içerisinde sürekli benim sözlerimi ve önerilerimi geçiştirdi. Son toplantımızda bu konuları eleştirince de hakaretvari konuşmaya başladı. 3 gün önce çekilen fotoğrafı ona yazılan yorumları ve verdiğim cevabı MHP Genel Merkezi’nin hoş karşılamadığını belirterek görevden alındığımı öğrendim. Fotoğraf işin bahanesi. Bana tezgah kurdular. Ben sanmıyorum ki genel merkez ziyareti sorun yapsın görevden alınmamı istesin. Onların bana vereceği unvanlara ihtiyacım yok genel merkezimiz bana vereceği etiketleri verdi. Yıllardır MHP için mücadele veriyorum. Allah izin verirse de ömrümün yettiği kadar vermeye de devam edeceğim. Görevden alınmamı yönetimin WhatsApp grubuna yazması ve bu şekilde haber vermesi gururumu kırdı.” İfadelerini kullandı.



 

 



 

İlgili Haberler