Bir kişinin ölümüne sebep olan sürücü kendini savundu!

Bir kişinin ölümüne sebep olan sürücü kendini savundu!
Bursa’da bir kişinin ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücü Nuh Şengün kendini, “Hiç sürücü belgesi almadım ama iyi bir şoförümdür” diyerek savundu.

Nilüfer ilçesinde otomobilin lastiğini değiştiren Hasan Güler’e çarpıp ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücünün yargılanmasına devam edildi.

Bursa'da lastik değiştiren bir sürücüye çarparak ölümüne yol açan Nuh Şengün, akılalmaz bir şekilde kendini savundu. Kaza esnasında alkollü olduğu da tespit edilen şöför, "Alkollü araç kullandığım doğrudur ancak alkollü araç kullanmam kaza yapacağım anlamına gelmiyor. Ayrıca ben hiç sürücü belgesi almadım ama iyi şoförümdür"  diyerek kendini haklı çıkarmaya çalıştı.

“ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAM, KAZA YAPACAĞIM ANLAMINA GELMİYOR”

11 Nisan’da Hasan Güler’in ölümüne neden olan ve alkollü olduğu ortaya çıkan Şengün, polisteki savunmalarını tekrar ederek, olaya kendisinin neden olmadığını iddia etti. Yaptığı başka bir kazada yaralanıp hastaneye gittiğini ifade eden Şengün, "Alkol aldığım ve alkollü araç kullandığım doğrudur ancak alkollü araç kullanmam kaza yapacağım anlamına gelmiyor. Ayrıca ben hiç sürücü belgesi almadım ama iyi şoförümdür" diye konuştu.

KAZA YERİNDEN DE KAÇMIŞTI!

Olay, 11 Nisan 2019 tarihinde Bursa-İzmir Otoyolu'nda meydana gelmişti. Otomobilinin lastiğini değiştiren Hasan Güler'e (33) aynı istikamette seyreden ve alkollü olduğu belirlenen Nuh Şengün (56) idaresindeki 43 AS 057 plakalı hafif ticari araç çarpmıştı. Güler olay yerinde hayatını kaybetmiş, Şengün ise olay yerinden kaçmıştı.