BJK SVS Bein Sports 1 canlı izle Beşiktaş Sivasspor şifresiz Lig TV NetSpor canlı maç izle

BJK SVS Bein Sports 1 canlı izle Beşiktaş Sivasspor şifresiz Lig TV NetSpor canlı maç izle
Beşiktaş Sivasspor maçı Bein Sports 1 canlı izlemek isteyen taraftarlar arayışta. Süper Lig 8. hafta maçında Beşiktaş ile Sivasspor karşı karşıya. BJK SVS maçı şifresiz Lig TV NetSpor canlı izle linki.

Beşiktaş Sivasspor maçı şifresiz Bein Sports 1 canlı izlemek isteyen taraftarlar arayış içerisinde. Süper Lig’de 8. hafta maçında sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş sahasında Sivasspor’u konuk etmekte. Siyah beyazlı taraftarlar ise Beşiktaş Sivasspor maçını şifresiz Lig TV canlı izlemek için link arayışında.

Uzun süren sessizliğin sonrasında son iki haftada aldığı galibiyetlerle yeniden lige tutunan Sivasspor zorlu Beşiktaş deplasmanından puan ya da puanlarla dönmenin peşinde.

3-0 öne geçtiği mücadelede Adana Demirspor ile sahasında 3-3 berabere kalan Beşiktaş, geçen haftada deplasmanda Altay’a 2-1 kaybederek 14 puanla 4. sırada yer aldı. Sivasspor ise önce deplasmanda Yeni Malatyaspor’u 1-0 ve ardından da sahasında Karagümrük’ü 4-0 ile geçerek topladığı 9 puanla 11. sırada kendisine yer buldu.

İki takım arasında son olarak 20 Nisan 2021 tarihinde Sivas’ta oynanan mücadele 0-0 sona ermişti.

2 Ekim 2021 Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Beşiktaş Sivasspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelede hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

İlk 11’ler:

Sivasspor: Muammer, Ahmet, Goutas, Caner, Uğur, Hakan, Azubuike, Felix, Henriwue, Gradel, Kayode.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, Vida, Rıdvan, Josef, Oğuzhan, Can, Kenan, Güven, Batshuayi.