Black Friday 2018 indirimleri neler? İndirime giren markalar

Black Friday 2018 indirimleri neler? İndirime giren markalar
Alışveriş çılgınlarının büyük bir merakla beklediği Black Friday 2018 indirimleri başladı mı? Ne zaman başlayıp ne zaman bitecek. Peki indirime giren ürünler ve markalar nelerdir

Black Friday 2018 indirime giren ürünler nedir? Hangi markalar Black Friday 2018 indirimi yaptı? Black Friday indirimleri başladı mı? İndirimler ne zaman bitecek? Hangi ürünlerde dudak uçuklatan indirimler yapılacak merak konusu oldu. Birkaç marka Black Friday öncesinde indirim yapacağını duyurmuştu.  23 Kasım 2018 Cumartesi tarihinde  başlayacak olan Black Friday indirimlerini sizler için derledik. Gratis, Watson, Mediamarkt,  Hepsiburada, LG G7 ThinQ marka telefon, Penti, lcwaikiki, aşırı indirimlerle ürünler satılacak. Kaçırmayın!

BLACK FRİDAY İNDİRİM YAPAN MARKALAR NELERDİR?

Mağazalar, firmalar ve online alışveriş sitelerinde Black Friday indirimleri çok erken tarihlerde başlayabiliyor.  Black Friday için indirimlerini duyuran oyun şirketleri arasına Sony de eklendi: İşte Sony'nin indirime sunacağı ürünler

Marvel's pider-Man Standard Edition PS4 Paketi: Simsiyah ve 1TB kapasiteli PS4, DualShock 4 kontrolcü ve Marvel’s Spider-Man oyunun fiziksel kopyasını içeren paket, 200 dolar fiyat etiketiyle satılacak. 

DualShock 4 kablosuz kontrolcüler: Kontrolcülerinin tanesini 35 dolar'dan satışa çıkaracak olan Sony, kontrolcülerinin arasına Mavi Kamuflaj rengi, Magma Kırmızısı, Gece Mavisi, Altın ve Kristal renklerini ekledi. 

Playstation VR ekipmanları: Toplam olarak 200$ satış fiyatıyla Sony tarafından 18 Kasım-26 Kasım tarihleri arasında satılacak.

LG, Black Friday kapsamında 7 adet LG G7 ThinQ marka telefonu sadece 7 TL fiyat etiketi ile satacak. Söz konusu kampanyanın 23 Kasım sabah 10:00'da başlayıp aynı gün 22:00 da sona ereceği açıklandı.

Kampanya boyunca saat tam 10:00'da, 12:00'da, 14:00'da, 16:00'da, 18:00'da, 20:00'da, 22:00'da kullanıcılar 1 adet G7 ThinQ yu 7 TL den satın alabilecekler.

Trendyol Efsane Günler adı altında Black friday indirim günü yapacak. 20-25 Kasım tarihleri arasında tüm ürenlerde inanılmaz indirime gidecek.

Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri 23 Kasım'da başlıyor.

NYX Cosmetics makyaj ürünlerinde ise Black Friday olması sebebiyle tüm ürünlerde yüzde 30 indirime gidilmiştir.

Gratis bu Perşembe günü yani 22 Kasım 2018 tarihinde tüm ürünlerde yüzde 50 indirim yapacaktır.

Watsons Efsane Cuma Haftası konsetptiyle 21-26 Kasım 2018 tarihi arası tüm ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim yapmaktadır.

Mediamarkt Şahane Cuma Şahane İndirimler sloganıyla tüm ürünlerde büyük indirim yapmıştır. 

LCWAIKIKI'de Muhteşem Cuma indiri ile yılın büyük indirimini bugün saat 20.00'da yapıyor.

Penti'de 'Pink Friday' sloganıyla tüm ürünlerde geçerli olacak %40 indirim uygulanacak.

Black Friday indirimlerinden yararlanmak istiyorsanız tercih ettiğiniz markanın mağazasına erken saatlerde gitmeninizi öneririz. Aşırı indirimlerin uygulanacağı bu günde ürünler hemen bitiyor.