Boluspor-Galatasaray maçı ertelendi mi?

Boluspor-Galatasaray maçı ertelendi mi?
Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam oynanacak Boluspor - Galatasaray maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Galatasaray'ın bu akşam Ziraat Türkiye Kupasıson 16 turu ilk maçında deplasmanda oynaması gereken Boluspor maçı ertelendi. Mücadele gündüz saatlerinde başlayan kar yağışının zemini tamamen kapatması nedeniyle ileri bir tarihe atıldı.

Mücadelenin oynanacağı Bolu Atatürk Stadı maçın başlamasına birkaç saat kala beyaza bürünmüştü. Statta zemin ısıtma sistemi bulunmuyor. Yapılan son incelemenin arından maçın oynanmamasına karar verildi.

MAÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ AYNI SAATTE

Maçın yarın 19.50'de Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanmasına karar verildi. Stadyumdan da maçın yarın aynı saatte oynanacağı anons edildi.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, "Bugün saat 14.00’de başlayan yoğun kar yağışıyla beraber 19.50’de oynanacak maç için çok çalıştık. Stadı 3-5 sefer traktörle temizledik. Ama olmadı. Kar yağışı dinmedi. Maç yarın aynı saatte oynanacak. İnşallah yarın kar yağışı durur ve maçı oynarız. Kanun gereği maçın aynı stat ve aynı saatte oynanması gerekiyor. Yarın oynanmasına TFF karar veriyor. Ama şu an için maç yarın aynı saatte oynanacak" dedi.

Stadyumdan yapılan anonsların ardından maç saatini bekleyen taraftarlar da stadyumun çevresinden ayrıldı.