Chedjou: Eskiden Fark 10'du Şimdi 4 Puan

Chedjou: Eskiden Fark 10'du Şimdi 4 Puan
Kamerunlu oyuncu, Eskişehirspor maçında attığı golden sonra yaptığı el hareketinin anlamını açıkladı, "Mesafeyi kapatıyoruz." dedi.

G.Saray ile F.Bahçe arasındaki şampiyonluk yarışı, her iki takımın oyuncularının birbirlerine gönderdikleri mesajlarla oldukça renkli geçiyor. Ezeli rakiplerin "Duruş" pozu, sınırları aştı, Alman ve İspanyol kulüpleri de taklit etmeye başladı. Duruş'la mesaj göndermeye Cim Bom'un Kamerunlu stoperi Aurelien Chedjou, attığı golden sonra yaptığı dürbün hareketiyle yeni bir boyut kazandırdı. Chedjou, dünkü dürbün hareketinin direkt F.Bahçe'ye yönelik olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Fenerbahçe'Yİ YAKALAYIP GEÇECEĞİZ"

"İyi şeyler yapıyoruz. Beraber oynadıkça takım kurgusu geliştikçe çok daha iyi şeyler yapacağız. F.Bahçe ile puan farkı konusunda adım adım gidelim. Rakibin ne yaptığından ziyade bizim yaptığımız önemli. Rakibi mutlaka yakalayıp geçeceğiz. Gol atmak değil, takımın kazanması önemli. Aralık ayında puan farkı 10'du, şimdi 4'e indi. Giderek mesafeyi kapatıyoruz, gol sevincinde bunu anlattık."