Boşanacakları konuşuluyordu! İlk açıklama Alişan’dan geldi 

Boşanacakları konuşuluyordu! İlk açıklama Alişan’dan geldi 
Ayrılık iddialarıyla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Buse Varol sessizliğini korurken ilk açıklama Alişan’dan geldi.

Kızları Eliz''in birinci yaşını kutlayan çift, paylaşımlarında birbirine yer vermedi. Kızı için doğum günü kutlaması organize eden Buse Varol, pek çok paylaşım yaparken eşinin yanında yer almaması dikkat çekti.

Buse Varol''un Instagram sayfasından Alişan ile yer aldığı fotoğrafları kaldırmasıyla ayrılık haberleri gündeme gelmiş kızları Eliz''in doğum gününü hafta sonu ayrı ayrı kutlamaları da bu dedikoduları artırmıştı.

Boşanma haberlerinin ardından ilk açıklama Alişan’dan geldi. Boşanma iddialarını yalanlayan Alişan, sosyal medyada şu ifadeleri kullandı:

"Dilekçeler verilmiş... Kararlar alınmış...Yok o haklıymış, yok bu haklıymış...Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın... Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar... Biz bir karar verirsek açıklarız söyleriz... Ama bizim adımıza karar vermeyin lütfen... Ne olur artık senaryolar üretmeyin yorum yapmayın, bizi bize bırakın... Kararı biz verelim... Sonra ne isterseniz konuşursunuz yorum yaparsınız..."


Alişan ile oyuncu Buse Varol 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift,  2019 yılında oğulları Burak''ı ikinci çocukları Eliz''i 2021 yılında kucaklarına almıştı.

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş''ı kaybeden Alişan ile Buse Varol bir süredir boşanma haberleri ile gündeme geliyordu.