Bu bir Sarıgül hikayesidir. Bu haberin açıklaması yok fotoğrafı var

Bu bir Sarıgül hikayesidir. Bu haberin açıklaması yok fotoğrafı var
Sosyal medyada yayınladığı video ve görüntülerle sürekli gündem olan Türkiye Değişim Partisi Kurucu Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sünnet düğününde yöresel kıyafetlerle çektirdiği fotoğraf ile tekrar gündem oldu.

Bu bir Sarıgül hikayesidir. Bu haberin açıklaması yok fotoğrafı var

Türkiye Değişim Partisi Kurucu Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, son günlerde sosyal medya fotoğraflarıyla gündeme geliyor.

Sünnet düğününde çektirdiği bu fotoğrafla sosyal medyada yine gündem oldu.

Düğünde, sünnet çocuğuyla birlikte çiğ köfte yedi. Sarıgül, çiğ köfte yapımında su döküp, sıra gecesi müziklerine eşlik ettiği anları "Şanlıurfa''ya gelip çiğ köfte yememek olmazdı" yorumuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Sarıgül, ilk yayınladığı dikkat çeken videoda Neşat Ertaş''ın Yolcu şarkısına eşlik etmekteydi. Sarıgül paylaşımında, “Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek. Vicdanlı, merhametli kadrolarla Balıkesir’den geçtik Neşet Ertaş’ın türküleri bize umut verdi” ifadelerini kullanırken Sarıgül’ün şarkıya eşlik edememesi dikkat çekmişti.

İkinci türkü videosunda Sarıgül, “Bekle Buğday Tanesi” isimli şarkıyı yüksek sesle dinleyerek şarkıya eşlik edip edememesinin anlaşılmasını zorlaştırmıştı. Sarıgül paylaşımına, “Türküler zaman zaman düşündürür, zaman zaman duygulandırır, zaman zaman da çok şeyi anlatır. Ben türküleri de sizi de çok seviyorum” notunu yazmıştı.

Sarıgül''ün dikkat çeken bir diğer paylaşımı da spor yaparken paylaştığı videoydu. Sarıgül, paylaştığı görüntülerde “Herkes hissettiği yaştadır, ben de kendimi 18 yaşında hissediyorum” ifadesini kullanmıştı.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler