Bu çocuğu ağlatan vicdansıza tepki yağdı. Gazeteci Zafer Arapkirli de isyan etti. Yakalayın bu çocuğu ağlatanı

Bu çocuğu ağlatan vicdansıza tepki yağdı. Gazeteci Zafer Arapkirli de isyan etti. Yakalayın bu çocuğu ağlatanı
Kanal D muhabiri Serkan Tahmaz, oğlu Mehmet Alp’in (11) bu sabah apartmanın içinden bisikletini çalan hırsıza sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Oğlunun ‘Neden benim bisikletim’ diyerek gözyaşları içindeki görüntülerini paylaşan Tahmaz, “bu gözyaşlarına değer mi be pislik” dedi.

Gazeteci Serkan Tahmaz ve 11 yaşındaki oğlu Mehmet Alp bu sabah hırsızlık olayı güne başladı. Ailenin Kadıköy Feneryolu’nda oturduğu binaya giren hırsız ya da hırsızlar Mehmet Alp Tahmaz’ın kalorifere bağlı bisikletini alarak kayıplara karıştı.

yenicag-hirsizlik-3-003.jpg

“NİYE BEN, NİYE BENİM BİSİKLETİM”

Arkadaşlarıyla bisiklete binmek için aşağı inen ve bisikletinin çalındığını gören ve çok üzülen Mehmet Alp Tahmaz “Kilidi buradan kesmişler. Niye ben, niye benim bisikletim” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

yenicag-hirsizlik-1-002.jpg

“OĞLUMUN BU GÖZYAŞLARINA DEĞER Mİ BE PİSLİK”

Serkan Tahmaz oğlunun gözyaşlarını tutamadığı o videoyu sosyal medya adresinden paylaşarak tepki gösterdi. Serkan Tahmaz, “Uleyn hırsız, apartmanın içine kadar girip, kalorifere bağlı bisikletini çalmışsın oğlumun, bu gözyaşlarına değer mi be pislik“ diyerek isyan etti.

yenicag-hirsizlik-5-001.jpg

MESLEKTAŞLARI DA TEPKİ GÖSTERDİ

Tahmaz’ın sosyal medyadan duyurduğu hırsızlık olayına Zafer Arapkirli, Melike İlgün ve Ercan Arslan’ın da arasında bulunduğu meslektaşları ve takipçileri de yorum yaparak tepki gösterdi. 

yenicag-hirsizlik-4.jpg

“CUMHURİYET BAYRAMINDA TUR ATACAKTI”

Bisikleti 2 ay önce aldıklarını ifade eden Serkan Tahmaz, “ Apartmanın içindeki kilitli bisiklet çalınmış. Oğlum çok üzüldü. Bir arkadaşının daha bisikleti çalınmış. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bugün ve yarın arkadaşlarıyla program yapmışlardı. Bağdat Caddesi’nde bisiklet turu yapacaklardı. Onun için çok üzüldü. Canı sağ olsun. Cuma günü 2 tane bisiklet alacağım. Birlikte geçte olsa bayram turunu oğlumla birlikte atacağız” dedi.

 

İlgili Haberler