Buharkent Belediyesi personel alacak

Buharkent Belediyesi personel alacak
Buharkent Belediyesi park ve bahçe işçisi alacak. İşte detaylar…

İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alımı ilanlarına göre Buharkent Belediyesi park ve bahçe işçisi alacak.

İlana göre belediye 1 park bahçe işçisi alımı yapacak.

BAHÇE İŞÇİSİ ALIMI İÇİN KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak.

18 yaşını doldurmuş olup 50 yaşını doldurmamış olmak

En az ilköğretim mezunu olmak.

Kamu haklarından mahrum olmamak.

Affa uğramış olsa bile devlet güvenliğine karşı suçlar, yüz kızartıcı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar işlememiş olmak.

Adayların emekli olmaması emekliliğe hak kazanmamış olması veya emeklilik şartlarını taşımıyor olması gerekmektedir.

Taraflar arasında yapılacak olan iş sözleşmesi, güvenlik soruşturması sonuçlandıktan sonra olumsuz bir sonuç olması durumunda işveren tarafından tek taraflı olarak fes edilecektir.

En az C sınıfı Ehliyete sahip olmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGİLER

Kimlik fotokopisi, vukuatlı nüfus kayıt örneği, adli sicil kaydı, çalışmasına engel durumu olmadığına dair sağlık raporu, diploma fotokopisi, ehliyet fotokopisi belgelerine sahip olmak. İşçi Alımı Başvuruları Nasıl Yapılır Başvurular 15 Şubat 2022 tarihinde başlamış olup 17 Şubat 2022 tarihinde bitmiş olacaktır Başvurular Kamilpaşa Mah. Atatürk Cad. No:73 Burhankent/ Aydın adresine şahsen gidilip yapılacaktır.

Başvuru yapacak adaylar için alım yapacak il Aydın ilidir. Buharkent ilçe sınırları içerisinde en az 20 yıl yaşıyor olmak şartları ile bahçe ve park işçisi alımı yapılacaktır.