Galatasaraylılar ve Burak Elmas bu saati bekliyor: 6 Şubat 2022, saat 17.45! Var mısın, yok musun?

Galatasaraylılar ve Burak Elmas bu saati bekliyor: 6 Şubat 2022, saat 17.45! Var mısın, yok musun?
Tarihinin en kötü dönemini yaşayan Galatasaray ve Burak Elmas için yarın tarihi bir gün. Alanyaspor maçında alınacak sonuç hem başkanın, hem de takımın geleceğini belirleyecek

6 Şubat 2022, saat 17.45''te Alanyaspor-Galatasaray maçının son düdüğü çalınacak. 

İşte o anda skorbordda yazacak olan skor Galatasaray, başkanı Burak Elmas ve teknik direktör Domenec Torrent''in geleceğini belirleyecek.

Maç saat 16.00''da başlayacak, hakem Mete Kalkavan düdük çalacak.  

23 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik, 10 yenilgiyle 27 puanda olan, düşme hattının bir tık yukarısında tehlike çemberinde bulunan Galatasaray, bir darbe daha alırsa istifası istenen başkan Burak Elmas, bir kararın eşiğine gelecek. "Olmak ya da olmamak" kararını verecek, dirense dahi üzerindeki baskı daha da artacak.

Yeni transferler acaba takıma nasıl katkı sağlayacak? Bu sorunun cevabını merak ediyor herkes. Özellikle de kaleciyi. Barcelona B Takımı''ndan alınan Pena, beklentileri karşılayabilecek mi? Hatalı gol yemesi halinde bunun faturası hem Burak Elmas''a, hem de Teknik Direktör Torrent''e kesilecek. 

Son 12 maçta sadece 1 galibiyet aldı Galatasaray. 4 beraberlik, 7 de yenilgisi var. Ligde eksi averajda; tarihinde pek görülmemiş bir şekilde.

Kötü sonuçlar üzerine Fatih Terim''in yerine gelen Torrent de daha galibiyet yüzü göremedi. Ligde 3 maçı kaybetti, hazırlık maçında Tuzlaspor''a bile yenildi.

Ama bugün çok önemli. Önceki maçlara benzemiyor.

6 Şubat 2022, saat 17.45! Bu tarihi ve saati Burak Elmas da, Torrent de, Galatasaraylılar da yıllarca unutamayacak, öyle gözüküyor.

 

İlgili Haberler