Burhanettin Kocamaz’dan ilk açıklama

Burhanettin Kocamaz’dan ilk açıklama
İYİ Parti’de seçmen listesinin geç teslim edilmesi nedeniyle aday gösterilemeyen Burhanettin Kocamaz’dan açıklama geldi. Kocamaz, "Seçimi açık ara alacağımız bir durumda iken Parti içinden vurulduk" dedi.

İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz, Mersin İl Başkanlığı’nın YSK’ya listeleri zamanında teslim etmemesi nedeniyle aday gösterilemedi.

Yaşanan olayın ardından il teşkilatı görevden alınırken, Konuya ilişkin ilk açıklamayı Twitter hesabı üzerinden yapan Kocamaz, “Biz ne ihanetler gördük!Ama asla yılmadık.Maalesef Sayın Hamit Tuna’nın göreceksiniz Kocamaz İYİ Partiden de aday olamıyacak değerlendirmesi doğru çıktı” ifadelerini kullandı.

Kocamaz’ın açıklamaları şöyle:

"Sevgili Mersinliler,Değerli Yol Arkadaşlarım; Seçimi açık ara alacağımız bir durumda iken Parti içinden vurulduk. Biz vurulduk. Biz ne ihanetler gördük!Ama asla yılmadık.Maalesef Sayın Hamit Tuna’nın göreceksiniz Kocamaz İYİ Partiden de aday olamıyacak değerlendirmesi doğru çıktı.

Şunu herkes bilmelidir ki henüz son sözümüzü söylemiş değiliz. Kim ne derse desin. Biz hala pes etmedik. Herkes rahat olsun ve bizi izlemeye devam etsin. Mutlaka bir yol bulacak ve Mersin’i entrikalar ve ayak oyunlarıyla birilerine teslim etmeyeceğiz."

İlgili Haberler