Bursa'da bisikletli gençlerin TIR dorsesinde tehlikeli yolculuğu. Süratleri baş döndürdü

Bursa'da bisikletli gençlerin TIR dorsesinde tehlikeli yolculuğu. Süratleri baş döndürdü
Bursa’da TIR’ın dorsesine tutunarak giden bisikletli 2 kişinin tehlikeli yolculuğu, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Bisikletlilerden biri, kendisini uyaran kişiye, "Yolumuzdayız, sıkıntı yok. TIR fren yaparsa ben de yaparım” dedi. Bisikletli gençlerin saatteki hızı 60 kilometre olarak belirtildi.

DHA'nın haberine göre, ​Bursa’da iki bisikletli, dün akşam saatlerinde Kestel- İnegöl ilçesi arasındaki Eskişehir yolunda, TIR’ın dorsesine tutunup ilerleme başladı. Tehlikeye aldırış etmeden saatte 60 kilometre hızla giden TIR'ın arkasına tutunan bisikletlileri gören sürücüler, şaşkınlık yaşadı. 

Bir otomobil sürücüsü, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Bisikletlilerden biri kendisini uyaran kişiye, “Yolumuzdayız, sıkıntı yok. TIR fren yaparsa ben de yaparım. TIR’ın stop lambaları yandığında yavaşlıyoruz” dedi.

yenicag-bisiklet-01.jpgyenicag-bisiklet-02.jpgyenicag-bisiklet-02.jpgyenicag-bisiklet-02.jpgyenicag-bisiklet-03.jpgyenicag-bisiklet-04.jpgyenicag-bisiklet-05.jpgyenicag-bisiklet-06.jpg