Bursa'da feci kaza! Sürücü ile arkadaşı camdan fırladı

Bursa'da feci kaza! Sürücü ile arkadaşı camdan fırladı
Bursa'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada araçlardan birinde bulunan sürücü ve yanındaki kişi kırılan ön camdan yola savruldu. İki otomobilin de demir yığını halinde dönüştüğü kazada 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

 O.Y. yönetimindeki otomobil, önündeki aracı sollamak istediği sırada karşı şeritten gelen Ö.B.Y. yönetimindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı.

BARİYERLERE ÇARPTILAR

Kazanın etkisiyle savrulan araçlar bariyerlere çarparak durabildi.

Çarpışmanın etkisiyle sürücü O.Y. ile yanında bulunan arkadaşı E.K., otomobilin kırılan ön camından savrulup yola düşerek yaralandı.

Aynı araçta bulunan K.Ö. ve diğer aracın sürücüsü Ö.B.Y.’nin de yaralandığı kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

DURUMLARI AĞIR 

Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, trafik tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı.
Tedavi altına alınan yaralılardan araçtan savrulan O.Y. ve E.K.’nın sağlık durumunun ciddiyetini korurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

surucu-ve-arkadasinin-camdan-firladigi-kazada-2si-agir-4-kisi-yaralandi-3827-dhaphoto1.jpgsurucu-ve-arkadasinin-camdan-firladigi-kazada-2si-agir-4-kisi-yaralandi-3827-dhaphoto2.jpgsurucu-ve-arkadasinin-camdan-firladigi-kazada-2si-agir-4-kisi-yaralandi-3827-dhaphoto3.jpgsurucu-ve-arkadasinin-camdan-firladigi-kazada-2si-agir-4-kisi-yaralandi-3827-dhaphoto4.jpg