Denizde can pazarı kavga ettiler bir kişi denize düştü

Denizde can pazarı kavga ettiler bir kişi denize düştü
Büyükada-Kartal seferini yapan yolcu motorunda çıkan kavga yürekleri ağza getirdi. Kavga sırasında bir kişi dengesini kaybetti ve denize düştü. İşte bu andan itibaren korkulu anlar yaşanmaya başladı. Suya düşen vatandaşı kurtarmak için bir kişi denize atladı. Yolcular ise can simidi attı suya düşen vatandaş kurtarıldı.

Büyükada-Kartal seferini yapan vapurda yolculuk yapan 2 kişi arasında çıkan kavga esnasında bir kişi denize düştü. Denize düşen kişiyi kurtarmak için başka bir yolcu denize atlarken, diğer yolcular da denize düşen kişiye can simidi attı. Denize düşen kişiyi kurtarma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.



Olay,  Büyükada- Kartal seferini yapan yolcu motorunda meydana geldi. İddiaya göre yolculuk yapan 2 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında 1 kişi dengesini kaybederek denize düştü. Boğulma tehlikesi geçiren kişiyi kurtarmak için yolculardan biri denize atladı. Diğer yolcular denize düşen kişiyi kurtarmak için can simidi attı. Halat yardımıyla denize düşen kişi vapura çıkartıldı. 

İlgili Haberler