Camdaki Kız 12.Bölüm Full izle! 23 Eylül Camdaki Kız kesintisiz tek parça kanal d

Camdaki Kız 12.Bölüm Full izle! 23 Eylül Camdaki Kız kesintisiz tek parça kanal d
Camdaki Kız 12.Bölüm Full izle Kanal D dizisi 23 Eylül 2021 tarihinde tek parça ve kesintisiz hd olarak Camdaki Kız son bölüm izleme için haberimizde.

Camdaki Kız 12. bölüm izle takipçiler tarafından merakla bekleniyor. Son bölüm Camdaki Kız tek parça kesintisiz olarak 23 Eylül 2021 Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Camdaki Kız son bölüm tekrarı izle haberimizde.  

Camdaki Kız son bölümünde; Nalan, Koroğlu Konağı’na ve yeni hayatına alışmak için daha cesur adımlar atmaya çalışmaktadır. Tako, Nalan’dan güç alarak kendini annesi ile yapacağı görüşmeye hazırlamaktadır.

Nalan’ın kendisini sıkıştıran gazetecilere verdiği cevaplar konakta gergin anlara neden olur ve Rafet’in öfkesinden Nalan da payını alır. Feride’nin karşı eve taşınmış olması ise Muzaffer’in gidiş kararını şimdilik ertelemesine sebep olmuştur.

Hayri Karakteri Cihangir Ceyhan’ın

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın yayınlanan 12. bölüm tanıtımına Hayri’nin ekranda ilk kez gözüktüğü sahne damgasını vurdu.

Geçen sezon finalinden bu yana çok merak edilen Hayri karakterini sevilen oyuncu Cihangir Ceyhan canlandıracak. Perşembe akşamı (23 Eylül) yayınlanacak yeni bölümde ilk kez izleyicisi karşısına çıkacak olan Hayri’nin hikayesi de daha şimdiden merak konusu oldu.