Camdaki Kız Hayri kimdir? Şoför Hayri gerçek hayat hikayesi nedir?

Camdaki Kız Hayri kimdir? Şoför Hayri gerçek hayat hikayesi nedir?
Camdaki Kız Hayri kimdir, kim oynuyor sorusunun yanıtı belli oldu. Yeni sezonun beklenen isimlerinden biri olan şoför Hayri karakteri Camdaki Kız’da Nalan başta olmak üzere herkesin hayatını baştan sona değiştirecek. İşte, Hayri’nin gerçek hayat hikayesi.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Camdaki Kız’da 2. yeni sezon başladı. Geçen hafta yayınlanan son bölümü ardından büyük bir merakla beklenen Hayri karakterine kimin hayat vereceği netlik kazandı.

Camdaki Kız Hayri kimdir?

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan’ın aşık olarak hayatını baştan sona değiştireceği Hayri karakterine genç isim Cihangir Ceyhan oynayacak. Son olarak Çukur dizisinde Azer Kurtuluş karakterini canlandıran Ceyhan oldukça sevilmiş ve yaz ayından bu yana Camdaki Kız dizisiyle adı sık sık geçmişti.

Cihangir Ceyhan kimdir?

15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Cihangir Ceyhan, anne tarafından Elazığlı baba tarafından ise Diyarbakırlıdır. Ceyhan ailesinin en küçük çocuğu olan Cihangir Ceyhan eğitimine halen Açıköğretim’de İşletme bölümünü okuyarak devam etmektedir.

2,5 sene kadar İstanbul’da oyunculuk eğitimi alan Ceyhan daha sonrasında Adana’ya geri dönmüş Sıfır Bir dizisinde adından söz ettirmişti. Sıfır Bir dizisinde canlandırdığı Cio karakteriyle ünlenen Ceyhan, Çukur dizisinde Azer ve Alev Alev dizisinde Ömer karakterini canlandırmıştı.

Cihangir Ceyhan’ın oynadığı diziler ve filmler

2015 – Yusuf (Film)
2018 – Sıfır Bir Adana (Cio)
2019 – Çukur (Azer)
2020 – Alev Alev (Ömer)