Camdaki Kız'da Sedat'ın yasak aşkından otel odasına baskın! Nalan ile aynı yatakta yakalandılar...

Camdaki Kız'da Sedat'ın yasak aşkından otel odasına baskın! Nalan ile aynı yatakta yakalandılar...
Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Nalan ile Sedat arasındaki romantik geceye Cana’dan baskın geldi. Sedat’ın kaldığı otele giderek ona sürpriz yapmak isteyen Nalan aslında her şeyden habersizdi. Final sahnesinde ikilinin romantik anlarında Sedat’ın yasak aşkı Cana, otel odasına ani bir baskın düzenledi.

Camdaki Kız dizisi 30 Eylül akşamında 13. bölümle yine izlenme rekorları kırdı. Gerçek bir aşk hikayesinin ele alındığı dizide şoför Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan’ın da Koroğlu malikanesine yerleşmesi dikkatlerden kaçmadı. Asıl olay ise dizinin finalinde otel odasında gerçekleşti.

Camdaki Kız’ın son bölümünde; Nalan kocası Sedat için bir sürpriz hazırladı. Sedat ise o gece eve gelemeyeceğini ve otelde kalacağını söyledi. Nalan’da bu haberi alır almaz otelin yolunu tuttu. Otel odasında eşi Nalan’ı gören Sedat, büyük bir şaşkınlık yaşarken o anda romantik anlar başladı.

Sedat ile Nalan’ın yakınlaştığı anlarda ise olanlar oldu. Sedat’ın yasak aşkı Cana, otel odasını basarken Nalan ile Sedat’ı aynı yatakta yakaladı. Cana’yı gören Sedat ise büyük bir şok yaşarken dizi tam o esnada bitti. Şimdi herkes büyük bir merakla Camdaki Kız 13. bölüm fragmanını beklemekte.