AKP İl Başkanı "Bu gemi kuyruklarını artık Çanakkale'de görmeyeceğiz” demişti. Vatandaş cebini düşündü yine feribotu tercih etti

AKP İl Başkanı "Bu gemi kuyruklarını artık Çanakkale'de görmeyeceğiz” demişti. Vatandaş cebini düşündü yine feribotu tercih etti
Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde evlerine gitmek için dönüşe geçen vatandaşlar, Çanakkale feribot iskelesinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Vatandaşların Kurban Bayramı tatilinden dönüşe geçmeye başlamasıyla birlikte Çanakkale feribot iskelesinde uzun kuyruklar oluştu. İskele Meydanı''ndan başlayan araç kuyruğu, zaman zaman Kayserili Ahmet Paşa Caddesi''ne kadar yaklaşık 2 kilometreyi buldu. GESTAŞ firması görevlileri geçişleri hızlandırmak için seyyar olarak kuyruktaki sürücülere bilet keserken, vatandaşlar feribot geçişi için 135 TL ücret ödedi. Öte yandan vatandaşların 1915 Çanakkale Köprüsü yerine feribotu tercih ettiği görüldü.

AKP İL BAŞKANI “BU GEMİ KUYRUKLARINI GÖRMEYECEĞİZ” DEMİŞTİ

Oysaki Nisan ayında AKP Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, geçmiş yıllardan özellikle bayram ve tatil dönemlerinde çok uzun gemi kuyrukları oluştuğunu belirterek, "Bu gemi kuyruklarını artık Çanakkale''de görmeyeceğiz ve 1915 Çanakkale Köprüsü ulaşım anlamında çok büyük artılar sağlamış olacak. 1915 Çanakkale Köprüsü aynı zamanda ticaret merkezi olan Marmara bölgesinde önemli bir lokasyon ve geçiş güzergahı. Ürünlerini buradan toplayan çiftçi ve vatandaşlarımız bu mallarını bekletmeden şehir dışına çıkarabilecek. Karşı taraftaki bir hastanın burada hastaneye çok rahat geçiş yapabilecek ve bunun gibi birçok örnek var. İnsana dokunan, ticarete dokunan çok kıymetli bir köprü" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler